«Η τούρτα της μαμάς» στην ΕΡΤ1 – «Άνθρακας» ο… γαμπρός

Δημοσιεύθηκε: 10 Ιουνίου 2021 14:40
«Η τούρτα της μαμάς» στην ΕΡΤ1 – «Άνθρακας» ο... γαμπρός

Το προξενιό της Μαριλού με τον… ζάπλουτο Πάκη καταλήγει σε φιάσκο, όταν ο Πάρης ειδοποιεί την αστυνομία και αποκαλύπτεται η αληθινή του ταυτότητα. Ο Τάσος απογοητεύεται που το σχέδιό του ναυαγεί, αλλά η Μαριλού νιώθει ανακουφισμένη και ακόμα ελεύθερη! Κωμικοτραγικές καταστάσεις και γέλιο μέχρι δακρύων στην κωμική σειρά μυθοπλασίας της ΕΡΤ1, «Η τούρτα της μαμάς» την Πέμπτηστις 23:00.

Τα σχέδια του Τάσου για ευτυχές και αίσιο τέλος στο προξενιό της Μαριλού με τον «εκατομμυριούχο» Πάκη για γιγάντωση της επιχείρησής του φαίνεται να αποτυγχάνουν, αφού ο γαμπρός δείχνει μια αναποφάσιστη τάση και έλξη και για τις τρεις γηραιές κυρίες του τραπεζιού αλλά και μια πολύ ύποπτη συμπεριφορά, που επιστρατεύει όλη τη φαμίλια –πλην του Τάσου– στην αποκάλυψη της αληθινής ταυτότητάς του. Η έλευση της ειδοποιημένης αστυνομίας από τον Πάρη θα ξεκαθαρίσει άμεσα το θολό τοπίο προς απογοήτευση του Τάσου και λύτρωση της Μαριλού…

Ως guests εμφανίζονται οι: Δημήτρης Μαυρόπουλος (Πάκης), Έφη Παπαθεοδώρου (Τασώ), Ζώγια Σεβαστιανού (Αγγελική), Απόστολος Καμιτσάκης (Αυγείας), Γιάννης Ρούσος (Σάκης).