Η τρυφερή εξομολόγηση του Πέτρου Ιακωβίδη για τη Νατάσα Θεοδωρίδου…

3 Μαρτίου 2020 18:18

Ιακωβ

Καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά βρέθηκε, το βράδυ του Σαββάτου, ο Πέτρος Ιακωβίδης. Ο νεαρός τραγουδιστής αναφέρθηκε και στη συμπάθεια που έχει στη Νατάσα Θεοδωρίδου, λέγοντας πως τον έχει κάνει καλύτερο άνθρωπο.
«Η πρώτη γυναίκα που έχει ερμηνεύσει τραγούδι μου, θα κάνουμε και άλλα τραγούδια σύντομα παρέα, είναι η Νατάσα Θεοδωρίδου. Δεν έχει πει άλλη γυναίκα τραγούδι μου» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Ιακωβίδης προσθέτοντας πως «κάνουμε πολλή παρέα και πλέον είναι οικογένειά μου».
«Όταν πήρα το άλμπουμ και έβλεπα τα ονόματα, στο τελευταίο τραγούδι που έγραφε Νατάσα Θεοδωρίδου λέω “ρε φίλε, πού να το φανταστώ αυτό”! Βοηθάει πάρα πολύ και μέσα στο μαγαζί και με τις συμβουλές της» πρόσθεσε ο Πέτρος Ιακωβίδης.
Όταν, ο παρουσιαστής τον ρώτησε ποια πράγματα έχει «πάρει» από τη δημοφιλή καλλιτέχνιδα, ο Πέτρος Ιακωβίδης απάντησε: «Νομίζω ότι έχω γίνει καλύτερος άνθρωπος γιατί είδα πως μια τόσο μεγάλη καλλιτέχνιδα προσφέρεται σε έναν πιο μικρό καλλιτέχνη που δεν έχει την πορεία της. Όλα όσα είδα σε εκείνην με έκαναν σίγουρα καλύτερο στη δουλειά μου, όταν βγαίνεις το πρωί να κλείσεις το πρόγραμμα με τη Νατάσα Θεοδωρίδου ή έχεις στο άλμπουμ τραγούδι, νομίζω πως και ο κόσμος το αντιλαμβάνεται διαφορετικά».
Το αγαπημένο του τραγούδι από τη Νατάσα Θεοδωρίδου, όπως αποκάλυψε, είναι το «Αν υπάρχει παράδεισος» το οποίο και η αγαπημένη τραγουδίστρια του αφιερώνει κάθε φορά που βρίσκονται μαζί στην σκηνή.
Όσον αφορά την πρόσφατη αντίδραση του Χάρη Βαρθακούρη σε δημοσιογράφο που μπέρδεψε τα «Βράδια αξημέρωτα» με την επιτυχία του Πέτρου Ιακωβίδη, ο τραγουδιστής απάντησε με χαμόγελο: «Αν συνέβαινε αυτό σε μένα μπορεί και να έκλαιγα από τα γέλια για τρεις βδομάδες! Εάν μπέρδευαν, για παράδειγμα, το “Κοριτσάκι” της Βανδή με το δικό μου “Κοριτσάκι”. Τον εκτιμώ πάρα πολύ τόσο σαν συνθέτη όσο και σαν τραγουδιστή, από εκεί και πέρα δεν μου αρέσει να τοποθετούμαι και να λέω παραπάνω πράγματα. Δεν με πείραξε, γι’ αυτό και δεν έχω απαντήσει. Είναι η πρώτη φορά που απαντάω. Με ρώτησαν ξανά αλλά, επειδή δεν θέλω να δώσω κάποια συνέχεια, όντως δεν με πείραξε».
Τέλος, ο Πέτρος Ιακωβίδης μίλησε για πρώτη φορά για την προσωπική του ζωή σε συνδυασμό με την αναγνωρισιμότητα προδίδοντας πως αυτή την περίοδο «είναι καλά».