Η Τζένη Μπαλατσινού σχεδίασε δική της συλλογή ρούχων

12 Οκτωβρίου 2019 14:33

Μπαλατσινού

Ποτέ η Τζένη Μπαλατσινού δεν ξέχασε τη μεγάλη της αγάπη την μόδα και φαίνεται ότι αφού ασχολήθηκε με την τηλεόραση στο χώρο της παρουσίασης, αποφάσισε να επιστρέψει σε αυτήν και να λανσάρει τη δική της συλλογή ρούχων.
Η Τζένη, άλλωστε, μας συστήθηκε ως μοντέλο, ενώ πάντα λάτρευε να ενημερώνεται για τις νέες τάσεις στα ρούχα και τα αξεσουάρ και να είναι stylish σε κάθε της εμφάνιση. Το νέο επαγγελματικό της βήμα λοιπόν μόνο τυχαίο δεν θα μπορούσε να το χαρακτηρίσει κανείς. Ποιο είναι αυτό, ακριβώς;
Την Τρίτη 8 Οκτωβρίου, τα Marks & Spencer παρουσίασαν τη νέα τους συλλογή για τη σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας ’19. Το αγαπημένο βρετανικό brand υποδέχθηκε στον εμβληματικό χώρο της Μεγάλης Βρετανίας δημοσιογράφους, fashion editors και social media influencers, δίνοντάς τους την ευκαιρία να δουν πρώτοι τα must-have κομμάτια της νέας σεζόν. Η μοναδική Τζένη Μπαλατσινού επέλεξε τα αγαπημένα της κομμάτια από τη νέα αυτή συλλογή, τα οποία παρουσιάστηκαν μέσα από ένα exclusive preview, στο ειδικά σχεδιασμένο Jenny’s and M&S World of Style.

Μπαλατσινού

ΜπαλατσινούΜπαλατσινού