Η Τζένιφερ Λόπεζ έκοψε τα μαλλιά της κοντό καρέ και είναι υπέροχη

Δημοσιεύθηκε: 14/11/2019 16:53
Η Τζένιφερ Λόπεζ έκοψε τα μαλλιά της κοντό καρέ και είναι υπέροχη

Η Τζένιφερ Λόπεζ περνά μία πολύ δημιουργική περίοδο και αποδεικνύει διαρκώς, πως όσο περνούν τα χρόνια γίνεται όλο και πιο γοητευτική.
Μπορεί η τραγουδίστρια να έχει «πατήσει» τα πενήντα, ωστόσο η λάμψη της δύσκολα ξεθωριάζει. Μάλιστα, η εμφάνισή της, με το ολόχρυσο φόρεμα του Atelier Versace στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου ήταν εντυπωσιακή, με την pop star να δείχνει πως ο χρόνος είναι πολύ ευνοϊκός μαζί της. Η Τζένιφερ Λόπεζ προσέχει πολύ την εμφάνισή της και αυτός είναι και ο λόγος που καταφέρνει να δείχνει πάντα νέα, ενώ πολύ συχνά ανανεώνει το στυλ της κάνοντας κάποιες αλλαγές.

 

Το νέο look στα μαλλιά της Τζένιφερ Λόπεζ

Η Τζένιφερ Λόπεζ πρόσφατα έκανε μία εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνισή της, αφού άλλαξε το look στα μαλλιά της. Αυτή είναι ίσως η πρώτη φορά που έκοψε τα μαλλιά της τόσο κοντά, με το αποτέλεσμα να την κολακεύει ιδιαίτερα. Ο hairstylist της τραγουδίστριας, Chris Appleton, που δημιούργησε ένα ασύμμετρο καρέ, δημοσίευσε μία φωτογραφία με τη νέα εμφάνιση της pop star, ποζάροντας στο πλευρό της. Εκτός από το μήκος των μαλλιών, όμως, η Τζένιφερ Λόπεζ άλλαξε και το χρώμα τους, αφού έκανε και μερικές «χρυσές» ανταύγειες, που φωτίζουν περισσότερο το πρόσωπό της.
Η Τζένιφερ Λόπεζ θέλοντας να δείξει την καταπληκτική δουλειά που κάνει hairstylist και ο makeup artist της, δημοσίευσε και εκείνη με τη σειρά της στο λογαριασμό της, μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει μαζί τους, μετά το εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

View this post on Instagram

These guys…doing what they do… #fambam

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.