Η Τζένιφερ Λόπεζ επέλεξε τον Βρεττό Βρεττάκο για τη νέα της καμπάνια

Δημοσιεύθηκε: 28 Σεπτεμβρίου 2021 22:10
Η Τζένιφερ Λόπεζ επέλεξε τον Βρεττό Βρεττάκο για τη νέα της καμπάνια

Η Τζένιφερ Λόπεζ ότι πιάνει γίνεται χρυσός. Η ποπ σταρ ατό το διάστημα διανύει μια άκρως δημιουργική περίοδο. Μπορεί να είναι καλά στα προσωπκά της όσον αφορά τη σχέση της με τον Μπέν Αφλεκ όμως σε ότι αφορά τα επαγγελματικά της, δεν υσηχάζει ποτέ και ρισκάρει να κάνει νέα ανοίγατα ακόμη και τώρα   η οποία δημιούργησε σειρά με παπούτσια σε προσιτές τιμές, θέλοντας να δώσει στιλ και λάμψη στα looks των θαυμαστών της.

Για τη νέα της καμπάνια για την DSW, η  τραγουδίστρια που συζητιέται παντα για το στυλ  της θέλησε να τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω της και γι’ αυτό δεν θα μπορούσε να μην επιλέξει μια εντυπωσιακή δημιουργία. Στην καμπάνια για τη σειρά παπουτσιών της, λοιπόν, η Τζένιφερ Λόπεζ διάλεξε να φορέσει δημιουργία δια χειρός Vrettos Vrettakos . Η τραγουδίστρια επέλεξε τον Vrettos Vrettakos για να δημιουργήσει για την ίδια μια κρυστάλλινη φούξια φόρμα κεντημένη με 250,000 κρύσταλλα Swarovski σε φούξια .

View this post on Instagram

A post shared by Peggy Stathakopoulou (@peggy.stathakopoulou)

Δεν είναι η πρώτη φορά που μια παγκόσμια σταρ εμπιστεύεται τον Vretto Vrettako. άλλωστε, είναι ένας σχεδιαστής που εμπιστεύονται οι σταρς, όπως η Μπιγιονσέ,

καθώς πάντα σχεδιάζει μοναδικά outfits, που ξεχωρίζουν.