Η Βαλέρια Κουρούπη και ο Νίκος Ξύδης χωρίζουν έπειτα από 20 χρόνια γάμου

Δημοσιεύθηκε: 07/10/2019 11:30
Η Βαλέρια Κουρούπη και ο Νίκος Ξύδης χωρίζουν έπειτα από 20 χρόνια γάμου

Τίτλοι τέλους μπήκαν στη σχέση τους ύστερα από 20 χρόνια κοινής πορείας. Η διάσημη Ελληνίδα ηθοποιός και ο καλός της τράβηξαν δρόμους χωριστούς, αλλά κρατούν φιλικές σχέσεις. Ο χωρισμός, άλλωστε, ήρθε χαλαρά και ήρεμα και για τους δύο, όπως αποκαλύπτει η ηθοποιός. Ο λόγος για την Βαλέρια Κουρούπη και τον άλλοτε αγαπημένο της Νίκο Ξύδη.
Σε συνέντευξή της στην Real Life, η Βαλέρια Κουρούπη παραδέχτηκε για πρώτη φορά ότι πλέον ακολουθεί διαφορετικούς δρόμους από τον Νίκο Ξύδη.
«Με τον Νίκο όντως έχουμε χωρίσει από τα περασμένα Χριστούγεννα, διατηρώντας μια εξαιρετική σχέση. Ήρεμα και χαλαρά πήραμε την απόφαση αυτή έπειτα από περίπου 20 χρόνια που ήμασταν μαζί, έχοντας αποκτήσει ένα υπέροχο παιδί. Ξέρεις πώς είναι αυτά… Επιλέξαμε να χωρίσουμε, αλλά πάντα υπάρχουν ανάμεσά μας αλληλοεκτίμηση και σεβασμός. Είναι ο πατέρας του παιδιού μου και αυτό θα είναι πάντα. Άσε που δεν πάψαμε να συνεργαζόμαστε.
Τον Σεπτέμβριο, μάλιστα, βρέθηκα στην σκηνή με την υπέροχη Ελένη Βιτάλη, τη μαμά του, που λατρεύω και με λατρεύει, στην παράσταση “Ανάμνηση Σμύρνης” που επένδυσε μουσικά εκείνος. Υπάρχει μια σχέση ζωής που δεν τελειώνει», είπε η Βαλέρια Κουρούπη και ξεκαθάρισε πως αυτή την περίοδο είναι μόνη της: «Είμαι μόνη μετά τον χωρισμό μου και δεν υπάρχει καμία υπόσταση στις φήμες αυτές».