Η Βάνα κατεβαίνει στις εκλογές με τη Φώφη – πώς σχολιάζει και τον Γεωργούλη

7 Ιουνίου 2019 20:00

Βάνα Μπάρμπα. Την έχουμε ήδη συνδέσει με τον Δήμο Γλυφάδας, αλλά και με το ΠΑΣΟΚ με στελέχη του οποίου άλλωστε είχε καλές σχέσεις.

Το όνομά της έχει “πέσει” στο τραπέζι του ΚΙΝΑΛ, ενώ, το ξαναλέμε, υπάρχει και «παρελθόν» με το κόμμα. Όλα τη θέλουν να κατεβαίνει στις εθνικές εκλογές με τη Φώφη Γεννηματά, κάτι που με συνέντευξή της η ηθοποιός σχεδόν επιβεβαίωσε.

Το ΚΙΝΑΛ και οι γυναίκες

“Μου έγινε μια πρόταση από το ΚΙΝΑΛ, από το ΠΑΣΟΚ. Για μένα είναι ένα κόμμα της καρδιάς εδώ και πολλά χρόνια. Ο λόγος που με κάνει να θέλω να συμπράξω είναι γιατί πρόεδρος είναι γυναίκα. Θεωρώ ότι οι γυναίκες στην πολιτική, στην Ελλάδα, στην πατρίδα μας, παίζουν πολύ μικρό ρόλο. Είναι τρομερό να είναι μόνο 5%. Ανδροκρατούμενο τελείως το πολιτικό τοπίο του τόπου…”

Σχολίασε και τις πρόσφατες ραγδαίες εξελίξεις στους “κόλπους” του ΚΙΝΑΛ, με την αποχώρηση του Ευάγγελου Βενιζέλου, παίρνοντας σαφή θέση υπέρ της Φώφης Γεννηματά στην κόντρα τους: «Κι επειδή θεωρώ ότι είναι μία γυναίκα που έχει και τα guts (σ.σ. τα κότσια), είδαμε και τελευταία τις αποφάσεις της… Μ’ αρέσει, θέλω να συμπράξω”, είπε χαρακτηριστικά.

 

Ο ευρωβουλευτής Αλέξης Γεωργούλης

“Αν κάποτε όταν ήμουν στο lifestyle και στη δουλειά μου το έκανα έγινε επειδή το πιο σημαντικό πλάσμα στην ζωή μου ήταν το παιδί μου, αλλά στο κομμάτι της πολιτικής δεν υπάρχει περίπτωση να το χρησιμοποιήσω. Εγώ προσωπικά, σαν Βάνα, δεν θα κατέβαινα στην Ευρωβουλή. Μου έγινε πρόταση, αλλά είπα δεν μπορώ, δεν έχω τα εφόδια. Τον Αλέξη Γεωργούλη στην Ευρωβουλή θα τον κρίνουμε εκ του αποτελέσματος! Μην μου λες ότι θα φοράει σαγιονάρες, μου χαλάς την έκπληξη”.

Έλα τώρα, αχαχαχα!