Η βασίλισσα Ελισάβετ ποζάρει με τους διαδόχους του θρόνου

5 Ιανουαρίου 2020 19:08

Ελισαβ

Τέλος στις φήμες και τα σενάρια γύρω από τα πρόσωπα που θα διαδεχθούν τη βασίλισσα Ελισάβετ στον θρόνο όταν έρθει η ώρα, έβαλε το Παλάτι και η ίδια η 93χρονη Ελισάβετ με μια φωτογραφία. «Για να σηματοδοτήσουμε την αρχή μιας νέας δεκαετίας, δίνουμε στη δημοσιότητα ένα πορτρέτο της αυτού μεγαλειότητας, της βασίλισσας και των διαδόχων της, πρίγκιπα της Ουαλίας, Δούκα του Κέιμπριτζ και πρίγκιπα Τζορτζ. Το πορτρέτο απαθανάτισε ο Ranald Mackechnie στην αίθουσα του θρόνου στο παλάτι του Μπάκιγχαμ», αναφέρεται στη λεζάντα που συνόδευσε τη φωτογραφία η οποία δημοσιεύθηκε στον επίσημο λογαριασμό της βασιλικής οικογένειας στο instagram.
Με αυτή την κίνηση η βασίλισσα Ελισάβετ φαίνεται να έθεσε οριστικά εκτός κάδρου διαδοχής τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ…
Κατά πολλούς στη Βρετανία το προσεχές διάστημα αναμένονται εξελίξεις που δεν περιλαμβάνουν τον πρίγκιπα Χάρι και τη σύζυγό του, Δούκισσα του Σάσεξ, οι οποίοι παρά τις οδηγίες επέλεξαν να περάσουν τις γιορτές των Χριστουγέννων μακριά από το Παλάτι και τη Βασίλισσα.

Ελισαβ