Η Βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας στο κλίμα των Χριστουγέννων – Με εκθαμβωτικό κόκκινο σατέν φόρεμα στέλνει τις ευχές της για το 2021

Δημοσιεύθηκε: 12 Δεκεμβρίου 2020 22:00
Η Βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας στο κλίμα των Χριστουγέννων - Με εκθαμβωτικό κόκκινο σατέν φόρεμα  στέλνει τις ευχές της για το 2021

Η Βασίλισσα Ράνια έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο οικογενειακό πορτρέτο, στέλνοντας ευχές για το 2021. Σε αυτό τη βλέπουμε να ποζάρει μαζί με τον σύζυγό της Βασιλιά Αμπντάλα Β΄ της Ιορδανίας αποχαιρετώντας το δύσκολο 2020.

Mαζί τους τα τέσσερα παιδιά τους: ο 26χρονος Πρίγκιπα Χουσεΐν-διάδοχος του Θρόνου- η 24χρονη Πριγκίπισσα Ιμάν, η 20χρονη Πριγκίπισσα Σάλμα και ο 15χρονος Πρίγκιπα Χασέμ.

«Αποχαιρετάμε έναν ακόμα χρόνο που μας έφερε ασυνήθιστες περιστάσεις και παρόλο που ήμασταν λίγο μακριά από τις οικογένειες και τους αγαπημένους μας, η αγάπη τους είναι μεγαλύτερη. Στο τέλος αυτής της χρονιάς, ευχόμαστε σε εσάς και σε όλους τους αγαπημένους σας ό,τι καλύτερο. Στέλνω προσευχές για υγεία και ευτυχία σε όλους» ήταν τα λόγια που συνόδευαν τη φωτογραφία.

Όλη οικογένεια ντύθηκε κομψά για την περίσταση, επιλέγοντας γιορτινά χρώματα όπως κόκκινο, πράσινο και μπλε. Η Ράνια επέλεξε να φορέσει σατέν που είναι μεγάλη τάση της μόδας.

Η βασίλισσα Ράνια ήταν η πρώτη γαλαζοαίματη που δημοσίευσε την εορταστική κάρτα της ενόψει των γιορτών.

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.