Η Βίκυ Κάβουρα άναψε φωτιές! Το μυστικό ραντεβού με τον Οικονομόπουλο… και η κατάληξη

21 Δεκεμβρίου 2021 09:50

Η Βίκυ Κάβουρα άναψε φωτιές! Το μυστικό ραντεβού με τον Οικονομόπουλο… και η κατάληξη

Φωτιά άναψε η δήλωση της Βίκυς Κάβουρα ότι θα έδινε μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση της με το Νίκο Οικονομόπουλο.

Η Βίκυ Κάβουρα άναψε φωτιές! Το μυστικό ραντεβού με τον Οικονομόπουλο… και η κατάληξη.

«Πρόσφατα γράφτηκε ότι με τον Νίκο Οικονομόπουλο, που υπήρξατε ζευγάρι στο παρελθόν, έγινε επανασύνδεση. Θα έδινες μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση σας;», ρωτήθηκε η βίκυ Κάβουρα. «Θα έδινα μια δεύτερη ευκαιρία και τέλος», απάντησε εκείνη.

Ποια είναι όμως η αλήθεια για τις πληροφορίες και τις φήμες που κυκλοφορούν τον τελευταίο καιρό. Και θέλουν το ζευγάρι να έχει επανασυνδεθεί και τι σήμαινε στην πραγματικότητα η δήλωση αυτή της ηθοποιού;

Η συνάντηση και οι όροι

Η αλήθεια είναι ότι μετά από πολλά χρόνια που έχουν περάσει από τότε που οι δύο τους χώρισαν, όχι μόνο διατήρησαν επαφή, αλλά όπως φαίνεται, το ενδιαφέρον του ενός για τον άλλον δεν έσβησε ποτέ εντελώς.

Μπορεί να έκαναν άλλες σχέσεις και μάλιστα κάποιες από αυτές σοβαρές. Μπορεί να έφτασαν κοντά στην επισημοποίηση, όμως φαίνεται ότι η παλιά εκείνη φλόγα δεν έσβησε ποτέ. Παρά το γεγονός ότι ο χωρισμός τους δεν έγινε και με τον καλύτερο τρόπο.

Όπως λένε οι πληροφορίες, η δεύτερη αυτή ευκαιρία ίσως και να έχει αρχίσει ήδη, καθώς οι δύο τους συναντήθηκαν πριν από λίγες μέρες για να συζητήσουν εάν η σχέση τους μπορεί να έχει μέλλον.

Κανείς δεν μπορεί να ξέρει όλα όσα ειπώθηκαν σε αυτήν τη συνάντηση, όμως άνθρωποι από το πολύ στενό περιβάλλον της ηθοποιού λένε ότι σε αυτήν οι δύο τους έθεσαν κάποιους όρους. Όρους που είναι απαράβατοι και από τις δύο μεριές προκειμένου να μπορέσει να συνεχιστεί αυτή η σχέση, ή για την ακρίβεια να ξεκινήσει και πάλι.

Οι ίδιες πηγές λένε ότι ο τραγουδιστής και η ηθοποιός θα συναντηθούν και πάλι σε λίγες μέρες προκειμένου να μιλήσει ο ένας στον άλλον για τις αποφάσεις του. Και σε αυτήν τη νέα συνάντηση θα κριθούν όλα…

πηγή: περιοδικό Ciao