Ζέτα Μακρυπούλια: μένει στον ΑΝΤ1 και θα έχει και νέο ρόλο

4 Μαΐου 2022 10:00

Η Ζέτα Μακρυπούλια μένει και θα έχει και νέο ρόλο στον ΑΝΤ1

Μία περίεργη φημολογία ξεκίνησε εδώ και λίγες ώρες σχετικά με το μέλλον για τη Ζέτα Μακρυπούλια στον ΑΝΤ1. Η Ζέτα έχει πάρει άριστα και φέτος με το Rouk Zouk και ακούγεται ότι έχει μπει στο στόχαστρο ανταγωνιστικών καναλιών που θέλουν να την κάνουν δική τους. Μέχρι εδώ (θα λέγαμε) όλα καλά.

Η Ζέτα Μακρυπούλια μένει και θα έχει και νέο ρόλο στον ΑΝΤ1.

Άλλη όμως η επιθυμία και άλλη η πραγματικότητα. Οι υποψήφιοι μνηστήρες της Ζέτας θα πρέπει να κάνουν υπομονή για έναν ακόμη χρόνο προκειμένου να τη δελεάσουν. Κι αυτό γιατί το συμβόλαιο της Μακρυπούλια με το κανάλι του Αμαρουσίου τελειώνει σε κάτι περισσότερο από ένα χρόνο από σήμερα. Δηλαδή τον Ιούνιο του 2023.

Και ο ΑΝΤ1 δεν έχει την παραμικρή διάθεση να μην εξαντλήσει το συμβόλαιό του με την παρουσιάστρια. Όπως κι εκείνη που νιώθει πολύ όμορφα στον σταθμό. Βέβαια, στις μεταγραφές, όλα μπορούν να συμβούν. Aλλά στην περίπτωση της Ζέτας Μακρυπούλια ισχύει το «ναι μεν, αλλά από του χρόνου».

Η Ζέτα θα μείνει και τη νέα σεζόν στον ΑΝΤ1. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι το (διπλό φέτος) Rouk Zouk πήρε το πράσινο φως και για την επόμενη σεζόν. Και όχι μόνο αυτό αλλά η Μακρυπούλια θα εμφανιστεί και ως ηθοποιός σε νέα σειρά που έχει στα σκαριά το κανάλι. Περισσότερες λεπτομέρειες προσεχώς.

Μια και ο λόγος για τον ΑΝΤ1, να σας πούμε ότι τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση με τη μέχρι τώρα πορεία του Εκατομμυριούχου.

Και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δείχνει να απολαμβάνει το παιχνίδι που να μην ξεχνιόμαστε ήταν δικής του επιλογής. Έτσι, αναμένεται κι αυτό να πάρει το πράσινο φως για του χρόνου.

Επειδή βέβαια προβάλλεται την ίδια ώρα με αυτή των Ράδιο Αρβύλα, δεν πρόκειται να τους αντικαταστήσει. Και οι Αρβύλα συνεχίζουν κανονικά τη νέα σεζόν (έχουν συμβόλαιο) και ο Εκατομμυριούχος που θα πάει λογικά για το Σαββατοκύριακο. Έτσι τουλάχιστον λένε οι πρώτες πληροφορίες.

Εκτός από την «Άσχημη αδελφή» του Δημητρίου Βικέλα, ακόμη δύο σπουδαία διηγήματα της ελληνικής λογοτεχνίας ανέλαβε να μεταφέρει στην ΕΡΤ ο Μανούσος Μανουσάκης. Πρόκειται για «Το παράπονο του νεκροθάπτου» και τη «Φόνισσα» που βασίζονται στα ομότιτλα διηγήματα του Εμμανουήλ Ροΐδη και του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη αντίστοιχα.

Μιντιάκιας