Η Ζέτα Θεοδωροπούλου και ο Παναγιώτης Ταχτσίδης βάφτισαν τον γιο τους

17 Ιουνίου 2021 09:00

Το Σάββατο σε ένα ξωκλήσι του Αγίου Νικολάου, με θέα το γαλάζιο του ουρανού και της θάλασσας, βαφτίστηκε ο μικρότερος γιος της Ζέτας Θεοδωροπούλου και του Παναγιώτη Ταχτσίδη, σε κλειστό κύκλο εν όψη κορονοϊού.
“Το όνομά του το πήρε από τον πατριό μου Βασίλη και η τιμή ήταν όλη δική μου να δώσω το όνομα του ανθρώπου που με μεγάλωσε κ παρότι ορφανή δεν έλειψαν από τα χείλη μου η λέξη πατέρας αλλά και το νόημα αυτού στη ζωή μου !” έγραψε η πανευτυχής μανούλα στα social media ενώ ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για τα desou του μυστηρίου. όπωσ ανεφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτιση της
Η προετοιμασία έγινε μέσα σε 15 ημέρες και παρά τις λιγοστές ημέρες, βγήκε ένα άρτιο αποτέλεσμα.
Λίγα πράγματα για τη βάφτιση:
Το θέμα μας ήταν «ματάκι»και τα χρώματα ήταν όλα γαλάζιο- navy blue k λευκό με λεπτομέρειες ασημί!
Η επιλογή θέματος και οι ιδέες για όλα ήταν δικά μου ,αλλά τις ιδέα κ τος σκέψεις μου, υλοποίησε η φίλη μου @vasilikimikedi !
Τα προσκλητήρια μας ήταν Από plexiglass,οι μπομπονιέρες των μεγάλων μαρμάρινα σουβέρ κ οι παιδικές κουτιά – κουμπαράδες με σχολικό πακέτο κ μέσα τα κουφέτα!
Τα μαρτυρικά για τος γυναίκες ήταν χάντρες κ Σταυρός gavello και τα αντρικά μπρελόκ με σταυρό κ ματάκι (όλα τα παραπάνω στα χρώματα μας).