«Η Ζιζέλ ήταν πολύ κουλ άτομο, χαριτωμένη, αλλά υπάρχουν και πιο ωραίες»

7 Ιανουαρίου 2022 19:15

«Η Ζιζέλ ήταν πολύ κουλ άτομο, χαριτωμένη, αλλά υπάρχουν και πιο ωραίες»

Ο Παρασκευάς Μπουμπούρακας, το μοντέλο που άφησε εποχή τη δεκαετία του ’90, με την διεθνή καριέρα στις μεγαλύτερες πασαρέλες του εξωτερικού για διάσημους Οίκους μόδας, μίλησε στην κάμερα του Mega Καλημέρα.

«Η Ζιζέλ ήταν πολύ κουλ άτομο, χαριτωμένη, αλλά υπάρχουν και πιο ωραίες».

Ο Παρασκευάς Μπουμπούρακας υπήρξε super model στη δεκαετία του ’90. Τώρα πια διατηρεί μαζί με την σύζυγό του μαγαζί με boho ρούχα στο κέντρο της Αθήνας. Η σύζυγός του ήταν στυλίστρια και κάπως έτσι γεννήθηκε αυτό το project με τις boho δημιουργίες.

Με σπουδές βοηθού μικροβιολόγου και οδοντοτεχνίτη, εκείνο που τελικά τον κέρδισε ήταν το μόντελινγκ

«Έχω δουλέψει στη Νέα Υόρκη με την Ζιζέλ για τους Dolce Gabbana. Η Ζιζέλ ήταν πολύ κουλ άτομο, χαριτωμένη, υπάρχουν και πιο ωραίες για μένα. Και με την Λετίσια Κάστα συνεργαστήκαμε, δεν σημαίνει ότι κάνεις παρέα», είπε και πρόσθεσε ότι στο εξωτερικό δεν λέει ότι ήταν μοντέλο, αλλά… κρεοπώλης.

Ο ίδιος αποκάλυψε πως το 2017 κουρεύτηκε και ξυρίστηκε, με τη σύζυγό του να μην τον αναγνωρίζει και να έχουν… ντράβαλα για δύο ημέρες. Όπως δήλωσε, η γυναίκα του δεν τον ζηλεύει και αναφέρθηκε στη γνωριμία τους:

«Με τη γυναίκα μου γνωριστήκαμε στο αεροπλάνο. Τόσα χρόνια δεν έτυχε κάτι καλό στα καθίσματα γύρω γύρω, ήταν μία και καλή».

Ο Παρασκευάς Μπουμπούρακας μίλησε και για τη σχέση του με τον Θεό: «Ο Θεός με έχει συναντήσει από πολύ μικρή ηλικία. Έχω πολύ καλή επαφή, πιστεύω και είχα παέι στο Άγιο Όρος», αποκάλυψε.