Η ζωή της Αγγελικής Δάρρα στο Λονδίνο και ο χαμός από τα πιάτα που ρίχνουν στα πόδια της

18 Οκτωβρίου 2020 23:41

 

Η εκκριτική τραγουδίστρια  Αγγελική Δάρρα τον τελευταία 5 χρόνια περίπου, ζει στο Λονδίνο. Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια εμφανιζόταν για χρόνια στο ιστορικό Elysee, όπου γίνονται τα μεγαλύτερα γλέντια της ελληνικής ομογένειας, ενώ θεωρείται περιζήτητη σε φιέστες που οργανώνονται από Αραβες της βρετανικής πρωτεύουσας.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για τη ζωή και τις εμπειρίες της στο Ηνωμένο Βασίλειο και όχι μόνο, αποκαλύπτοντας ότι γλίτωσε στο «παρά πέντε» την καραντίνα στο Λονδίνο. Αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί εκεί τώρα και μοιράστηκε με το κοινό μια ιστορία για… ένα εκατομμύριο που «χάθηκε» σε λονδρέζικο καζίνο μέσα σε 20 λεπτά, αλλά και περιστατικά από τα γλέντια όπου έχει πρωταγωνιστήσει, τα οποία περιλαμβάνουν από γνωριμίες με διασημότητες της Βρετανίας έως και «ζημιές» χιλιάδων λιρών.

 

«Βρίσκομαι στο Λονδίνο τα τελευταία 4,5 χρόνια. Ηταν μια απόφαση που πήρα δύσκολα, όμως εκείνη την περίοδο ήταν μονόδρομος, λόγω ενός πολύ σοβαρού προβλήματος στην οικογένειά μου. Αρχικά πήγα για τρεις μήνες, που τελικά έγιναν χρόνια. Αυτό συνέβη επειδή η δουλειά πήγαινε πολύ καλά. Φυσικά, έρχομαι στην Ελλάδα τουλάχιστον μία φορά στους δύο μήνες, έστω για δύο μέρες» δηλώνει η εντυπωσιακή Ελληνίδα, η οποία μεγάλωσε στον Πειραιά και άρχισε ν’ ασχολείται με το τραγούδι αφού τελείωσε το λύκειο, παράλληλα με τις σπουδές της αρχικά στο Εθνικό Ωδείο κι έπειτα κοντά στην Τζούλι Μασίνο.

Η ίδια έκανε στη συνέχεια ένα «break», σπουδάζοντας ναυτιλιακά και δουλεύοντας περιστασιακά. Εκείνη την περίοδο γνώρισε τον Παναγιώτη Καπίρη, με τον οποίο ξεκίνησε τη δισκογραφία, πρώτα με το single «Αγάπη μου, συγγνώμη» κι έπειτα με το άλμπουμ «Αναντικατάστατος», την παραγωγή του οποίου επιμελήθηκε ο Αντώνης Γούναρης.

Αναφορικά με τις εμφανίσεις της στο Elysee, όπου στο παρελθόν έχουν σπάσει χιλιάδες πιάτα στα ελληνικά γλέντια, η Αγγελική Δάρρα, μιλώντας στην «Espresso», λέει ότι εξακολουθεί να συμβαίνει το ίδιο μέχρι σήμερα. «Τραγουδούσα εκεί για τρία χρόνια και εφτά μήνες. Τα χιλιάδες πιάτα και τα αξέχαστα γλέντια είναι ακόμη γεγονός, δεν έχει αλλάξει κάτι. Οι Ελληνες πελάτες είναι ίσως λιγότεροι σε σχέση με το παρελθόν. Τα τελευταία χρόνια το Elysee έχει και πολλούς Αραβες, όπως επίσης και κόσμο από άλλες χώρες» λέει.

Η ίδια πάντως είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στους Αραβες, αφού τραγουδά, μεταξύ άλλων, και στη γλώσσα τους. «Γράφω, διαβάζω, μιλάω και τραγουδάω αραβικά, το χόμπι μου από μικρή είναι οι ξένες γλώσσες, έχω κάνει πολλά μαθήματα στη ζωή μου. Στο Λονδίνο συνέχισα και βρήκα έδαφος να κάνω και εξάσκηση, γιατί είχαμε πολλούς Αραβες και αραβικές βραδιές. Μιλάω αγγλικά, γαλλικά, ιταλικά, αραβικά και κινέζικα. Τραγουδάω και σέρβικα, δεν μιλάω τη γλώσσα, αλλά απ’ ό,τι μου λένε τραγουδώ άπταιστα σε αυτήν» συμπληρώνει.