Ίαν Στρατής: Μιλάει για την Μαίρη Συνατσάκη και.. λιώνει!

27 Μαρτίου 2022 14:00

Ίαν Στρατής: Μιλάει για την Μαίρη Συνατσάκη και.. λιώνει!

O Ίαν Στρατής παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» και μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια για την σύντροφό του, Μαίρη Συνατσάκη.

Ίαν Στρατής: Μιλάει για την Μαίρη Συνατσάκη και.. λιώνει!

«Στο X-Factor είχα πάει γιατί ήξερα ότι είμαι καλός σε ένα πράγμα και μετά θα ερχόντουσαν και άλλα.

Έκανα πράγματα που δεν είχα στο μυαλό μου ότι θα κάνω. Δήλωσα συμμετοχή γιατί είδα τον Αναστάσιο Ράμμο να κάνει κάτι παρόμοιο και σκέφτηκα γιατί όχι και εγώ».

«Μου έχουν γίνει τηλεοπτικές προτάσεις και για τηλεπαιχνίδι και για talent show αλλά δε νιώθω ακόμα έτοιμος. Θα με έβλεπα στον ρόλο του παρουσιαστή με τη σωστή εκπομπή».

Για την προσωπική του ζωή και την Μαίρη Συνατσάκη εξομολογήθηκε:

«Έχω πέσει στα πατώματα για έρωτα. Όταν είδα πρώην κοπέλα μου να είναι σε σχέση με φίλο μου έπαθα την πρώτη κρίση πανικού της ζωής μου. Η Μαίρη Συνατσάκη είναι διαμάντι στον χαρακτήρα και αυτό είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να έχει το άλλο σου μισό».

«Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που ζητάνε τη δημοσιότητα μέσα από την Μαίρη Συνατσάκη και είναι πολύ στενάχωρο για εκείνους».

Μαίρη Συνατσάκη σε Αλέξη Κούγια: «Δηλώνω ανύπαντρη, ομοφυλόφιλη και μετριότατη ηθοποιός»

«Που έχει εργαστεί; Δεν γνωρίζω. Τι σημαίνει influencer; Δεν έχω καταλάβει. Ποια είναι η κυρία Συνατσάκη; Ποια είναι αυτή η κυρία; Δεν την έχω δει ούτε σε φωτογραφία. Ειλικρινά σας το λέω.

Εύχομαι να είναι μία ωραία κοπέλα. Το είπα και για τον κύριο Λαζόπουλο, το είπα και για τον Τριανταφυλλόπουλο και βρίσκουν κάτι για να τους/τις ξαναθυμηθεί ο κόσμος.

Έχει η οικογένεια αυτή η κυρία Συνατσάκη; Ελπίζω να είναι φυσιολογική στη ζωή της. Έχουμε χάσει τη μπάλα» δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας το πρωί της Παρασκευής στο «Πρωινό».

Η Μαίρη Συνατσάκη, πριν από λίγη ώρα, μέσα από μια ανάρτησή της απάντησε στον γνωστό ποινικολόγο.

«Δηλώνω ξεκάθαρα έχοντας σώας τας φρένας, μη φυσιολογική, ανύπαντρη, χωρίς οικογένεια, ανεπάγγελτη επαγγελματίας ομοφυλόφιλη, μετριότατη ηθοποιός και άσχημη στην τοποθεσία Μπανανία και είμαι καλά».