Ιάσονας Τριανταφυλλίδης: «Αν πει κάτι κακό ο Αρναούτογλου για κάποιον, αυτό είναι παράσημο»!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

1 Απριλίου 2023 11:08

Συνέχεια στην κόντρα του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου έδωσε ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης.

Ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης μίλησε στην εκπομπή «Open Weekend» και αναφέρθηκε με αιχμηρό τρόπο στον παρουσιαστή Γρηγόρη Αρναούτογλου λέγοντας -μεταξύ άλλων- πως με τους χαρακτηρισμούς που έκανε σε βάρος του, αποκάλυψε τον πραγματικό του εαυτό.

Υπενθυμίζεται πως ο Αρναούτογλου είχε αποκαλέσει κακόψυχο τον Τριανταφυλλίδη.

«Σιγά μη με καταβάλλουν αυτά που λέει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Αν πει κάτι κακό ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για κάποιον, γι’ αυτόν τον κάποιον είναι παράσημο.

Για να με πει ‘κακόψυχο’ προφανώς με ξέρει πολύ καλά που μπορεί να κρίνει τι είμαι και τι δεν είμαι. Εγώ προσωπικά δεν μπορώ να πω κάτι τέτοιο. Εγώ κρίνω μόνο τις δουλειές των ανθρώπων», είπε αρχικά ο Τριανταφυλλίδης.

Και πρόσθεσε: «Όταν είχε πρωτοεμφανιστεί ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είχα πει τη γνώμη μου για τις εκπομπές αυτές. Δεν έχει σπουδάσει και ξαφνικά βρίσκεται να βγάζει πολλά λεφτά και προβάλλεται σε μια κοινωνία που λατρεύει το χρήμα και όχι τους ανθρώπους που αγωνίζονται.

Βρίσκω επικίνδυνους τους αυτοδημιούργητους που δεν έχουν πάει σχολείο και καμαρώνουν που δεν έχουν καλλιεργήσει τους εαυτούς τους. Τους βρίσκω επικίνδυνους γιατί αποτελούν πρότυπα…

Ο Αρναούτογλου καμάρωνε για την έλλειψη παιδείας του. Γιατί να μετανιώσω για όσα είπα για εκείνον; Να μετανιώσω επειδή ένας άνθρωπος έδειξε επιτέλους ποιος είναι;».

Από τη δική του πλευρά πάντως, ο Αρναούτογλου θέλοντας να δώσει τέλος στην αντιπαράθεση, απέφυγε ευγενικά να απαντήσει στις τηλεοπτικές κάμερες.

«Τι να σας πω; Δεν έχω να σας πω τίποτα. Σοβαρά απάντησε ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης; Φοβερό θέμα. Δεν είναι ωραίο τώρα αυτό που κάνετε. Με στενοχωρεί να πηγαίνω εγώ μπροστά και εσείς πίσω» είπε ο Αρναούτογλου και ξέσπασε σε γέλια.

Όταν οι εκπρόσωποι των ψυχαγωγικών εκπομπών τον ρώτησαν αν τον στεναχώρησαν οι δηλώσεις αυτές, ο παρουσιαστής γελώντας απάντησε: «Πάρα πολύ με στεναχώρησε. Δεν ξέρω πως θα τα αντιμετωπίσω αυτά τα προβλήματα…».