Ιάσονας Τριανταφυλλίδης: «Διαλέξαμε από 150 μανεκέν ένα κορίτσι τόσο όμορφο που όταν την είδα ζαλίστηκα. Είπα “αυτή θα πάρουμε” οπωσδήποτε. Ήταν η Ελένη Μενεγάκη»

Δημοσιεύθηκε: 14 Απριλίου 2021 18:15
Ιάσονας Τριανταφυλλίδης: «Διαλέξαμε από 150 μανεκέν ένα κορίτσι τόσο όμορφο που όταν την είδα ζαλίστηκα. Είπα “αυτή θα πάρουμε” οπωσδήποτε. Ήταν η Ελένη Μενεγάκη»

Ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης μίλησε  στην εκπομπή Pop Up και στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου. 

Ιάσονας Τριανταφυλλίδης: ο δημοσιογράφος και κριτικός στη συνέντευξή του επεσήμανε ότι είχε μία διαφορετική αντιμετώπιση λόγω της ιδιαίτερης ομιλίας του. Αλλά και λόγω της εμφάνισής του. Πιο συγκεκριμένα, την εποχή που ξεκίνησε ο ίδιος το ραδιόφωνο και την τηλεόραση προτιμούσαν ευπαρουσίαστους κι ελκυστικούς ανθρώπους. «Εγώ ήμουν μια παράξενη κατάσταση», συμπλήρωσε.

«Όταν είσαι κριτικός και σχολιαστής, δεν περιμένει κανείς να γράφεις χαριτωμένα πράγματα», δήλωσε. Ενώ πρόσθεσε ότι τον έπαιρναν σε εκπομπές για αυτόν ακριβώς τον λόγο, για την σκληρή και ωμή κριτική του. «Αν κάποιος ήθελε εμένα, ήξερε από την αρχή πώς είμαι εγώ και γι’ αυτό με έπαιρνε»

θυμήθηκε τότε που στα τέλη της δεκαετίας του ’80 και στους πρώτους μήνες της ιδιωτικής τηλεόρασης, συνάντησε τη σημερινή «βασίλισσα» της TV.

«Η ομιλία μου και η εμφάνισή μου ήταν για πολλούς ανθρώπους τροχοπέδη στην αρχή της καριέρας μου στην τηλεόραση. Στην τηλεόραση τότε θέλανε έναν κούκλο, παίδαρο. Εγώ ήμουν μια παράξενη κατάσταση. Με ήθελαν σαν σχολιαστή για πράγματα που συνέβαιναν», είπε αρχικά ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης.

«Το πρωινό που έκανα στην τηλεόραση ,το Κοκτέιλ, δεν ήταν όπως αυτά που γίνονται τώρα. Ήμουν εγώ με έναν ωραίο και μια ωραία. Στην αρχή ήταν μια ηθοποιός που στον μήνα επάνω ήθελε να φύγει και διαλέξαμε από 150 μανεκέν ένα κορίτσι τόσο όμορφο που όταν την είδα ζαλίστηκα. Είπα “αυτή θα πάρουμε” οπωσδήποτε. Ήταν η Ελένη Μενεγάκη»