Ιεροκλής Μιχαηλίδης: Έξαλλος με πρωτοφανές περιστατικό! Ξέσπασε επί σκηνής «Ντρέπομαι» |

Συντάκτης: Newsroom

8 Σεπτεμβρίου 2022 12:46

Ιεροκλής Μιχαηλίδης: Έγινε παππούς και δεν το πήρε είδηση κανείς!

Ένα απίστευτο ξέσπασμα οργής είχε ο Iεροκλής Μιχαηλίδης κατά την διάρκεια θεατρικής παράστασης στην Θεσσαλονίκη.

Ο ηθοποιός Ιεροκλής Μιχαηλίδης δεν κατάφερε να συγκρατήσει την οργή του όταν λίγη ώρα πριν από την θεατρική παράσταση της αρχαίας τραγωδίας Αντιγόνη αντιλήφθηκε ότι λίγα μέτρα μακριά υπήρχε σε εξέλιξη η συναυλία του Στέλιου Ρόκκου η οποία ουσιαστικά με την μουσική και τον ήχο κάλυπτε την θεατρική παράσταση.

“Δεν γίνεται να παίζει μια συναυλία σε μια άλλη ατμόσφαιρα, μιας άλλης παράστασης και το θέατρο είναι ευαίσθητο σε αυτά. Δεν μπορείς να ακούς τη μουσική από αλλού. Ήταν όμως τόσο έντονο, ήταν σα να ήταν ακριβώς μέσα στο θέατρο η συναυλία…”

Ο ηθοποιός ήταν ιδιαίτερα ενοχλημένος και προβληματισμένος από το γεγονός ότι δεν κατάφερε όπως ο ίδιος είπε να προστατεύσει την δουλειά του και την παράσταση και νιώθει ευθύνη για το γεγονός ότι ο ίδιος βρίσκεται στην πόλη που γεννήθηκε και μεγάλωσε.

Το απόσπασμα με το ξέσπασμα του ιεροκλή Μιχαηλίδη προβλήθηκε από την πρωινή εκπομπή του Mega προκαλώντας και τις αντιδράσεις της Ελεονώρας Μελέτη αλλά και των συντελεστών ξεκαθαρίζοντας πως θα έπρεπε οι διοργανωτές έχουν προβλέψει το μπέρδεμα μεταξύ της παράστασης και της συναυλίας