Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Η εκπομπή θα ονομάζεται The Grandmother γιατί αφεντικό γενικών καθηκόντων είναι η γιαγιά»

Δημοσιεύθηκε: 23 Απριλίου 2021 18:15
Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Η εκπομπή θα ονομάζεται The Grandmother γιατί αφεντικό γενικών καθηκόντων είναι η γιαγιά»

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης αποκάλυψε στην κάμερα του Ευτυχείτε πως η νέα του εκπομπή θα ονομάζεται The Grandmother

Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Η εκπομπή θα ονομάζεται The Grandmother γιατί αφεντικό γενικών καθηκόντων είναι η γιαγιά». Η εκπομπή, η οποία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 7 Μαΐου και θα έχει μία ενδιαφέρουσα ιδιαιτερότητα, καθώς ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης θα έχει διπλό ρόλο. Θα εμφανίζεται ως συμπαρουσιαστής του εαυτού του, αφού δίπλα του θα είναι και η γνωστή γιαγιά… η περσόνα που έχει ο ίδιος δημιουργήσει από τους «Άγαμους Θύτες».

«Η γιαγιά συνοδεύει τους “Άγαμοι Θύται” εδώ και 30 χρόνια. Και μιας και έπρεπε να κάνω ένα late night αποφάσισε η γιαγιά να το διευθύνει εκείνη. Αυτό που θα μας διαφοροποιήσει είναι τα ενδιαφέροντα πρόσωπα που θα έχουμε ως καλεσμένους και η οπτική της γιαγιάς».

«Είμαι υπέρ του να κάνουν και οι ηθοποιοί τη δουλειά του παρουσιαστή. Το αποτέλεσμα θα μας κρίνει. Αν το κάνεις καλά ή κακά είναι δεκτή η κριτική».

«Δεν παρακολουθώ τα ριάλιτι και δεν το λέω από σνομπισμό. Βλέπω λιγότερη τηλεόραση χωρίς να ξέρω το γιατί. Τα ριάλιτι δεν είναι ελκυστικά για εμένα. Ίσως είναι η ηλικία μου, ίσως είναι για νεότερους ανθρώπους. Δεν τα απορρίπτω, αλλά το μόνο που θα μπορούσα να εκφράσω ως διαφωνία είναι το ότι είναι πάρα πολλά». Δήλωσε

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT