Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Τα χρήματα δεν με απασχολούσαν – Βρήκα τρόπο να τα καταστρέφω γρήγορα»

Συντάκτης: Newsroom

6 Ιουλίου 2022 09:00

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης μίλησε στην εκπομπή Στούντιο 4 για τον γάμο που έκανε σε νεαρή ηλικία αλλά και το θέατρο που είχε φτιάξει καθώς και τα πρώτα του βήματα στον καλλιτεχνικό χώρο

Ο ηθοποιός Ιεροκλής Μιχαηλίδης αποκάλυψε πως έγινε και παππούς αρκετά νέος, ενώ ανέφερε πως στο ξεκίνημά του χρειάστηκε να πει αρκετά «όχι» στις προτάσεις που είχε για τηλεοπτικές σειρές.

Όταν ρωτήθηκε για το ιδανικό καλοκαίρι, ο Ιεροκλής απάντησε πως για αυτόν, είναι η ξεκούραση στην καλύβα των 37 τετραγωνικών μέτρων που έχει, μαζί με τα βιβλία και τις ταινίες του.

Σχετικά με το ξεκίνημα της καριέρας του, συγκεκριμένα είπε

«Από το 1993 μέχρι το 1997 είπα όχι σε ότι μου πρότειναν για τηλεόραση γιατί δεν μου άρεσαν τα σενάρια. Σενάρια τα οποία, ένα δυο που έγιναν, ευτυχώς που είπα όχι! Πρέπει όσο είσαι νέος και έχεις αντοχές, να είσαι εκεί ορκισμένος και να μην κάνεις καμία παραχώρηση. Μεγαλώνοντας, όταν έχεις διαμορφώσει και το μέσα σου και ξέρεις τι θέλεις, εντάξει… μεγαλώνουν οι ανάγκες και δικαιολογείσαι να κάνεις μια μικρή παρασπονδία. Λίγες όμως! Τα πρώτα 15, 20 χρόνια απαγορεύεται αυστηρά, έχεις καταστραφεί, γιατί αλλοιώνεται κυρίως το μέσα σου».

Προτίμησε να βγάζει λιγότερα χρήματα και να διαλέγει τις δουλειές του

«Τα χρήματα δεν με απασχολούσαν ακόμα και όταν υπήρχαν στην τηλεόραση. Βρήκα τρόπο να τα καταστρέφω γρήγορα».

«Ίσως εκτός από μια στιγμή, δεν φτάσαμε ποτέ σε αδιέξοδο ώστε να πεις «δεν έχω να πληρώσω». Πάντα έφταναν και δεν ήταν πολλές και οι απαιτήσεις. Όταν έχεις τα βασικά, τα χρήματα έχουν να κάνουν κυρίως με το που έχεις τοποθετήσει το βιοτικό σου επίπεδο», συμπλήρωσε ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης στο «Στούντιο 4».