Ιφιγένεια Πιερίδου: Ο αθόρυβος χωρισμός με τον σύντροφό της

Συντάκτης: Newsroom

24 Νοεμβρίου 2022 14:25

Ιφιγένεια Πιερίδου: Ο αθόρυβος χωρισμός με τον σύντροφό της

Η Ιφιγένεια Πιερίδου, που πρωταγωνιστεί στη σειρά «Η γη της ελιάς», μετά το τέλος της σχέσης της με τον Διονύση Κωνσταντίνου, είναι πλέον ελεύθερη και ωραία…

Εδώ και περίπου έναν χρόνο η Ιφιγένεια Πιερίδου, που πρώταγωνιστεί στη σειρά «Η γη της ελιάς», είναι single. Η Κύπρια ηθοποιός ήταν για τέσσερα χρόνια ζευγάρι με τον Κύπριο project manager γνωστής εταιρείας Διονύση Κωνσταντίνου.

Οι δυο τους συγκατοικούσαν και όλα έδειχναν ότι η σχέση τους όδευε προς την επισημοποίηση. Η ζωή, όμως επιφυλάσσει ανατροπές και η έκβαση αυτού του ειδυλλίου δεν ήταν τελικά η αναμενόμενη. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν ότι στην απόφαση του χωρισμού έπαιξε μεγάλο ρόλο το γεγονός ότι δεν ανήκαν και οι δύο στον χώρο του θεάματος. Αν και περνούσαν πολλές ώρες μαζί, δεν κατάφεραν να βρουν τις ισορροπίες τους σε αυτή τη σχέση.

Από τότε που η Ιφιγένεια Πιερίδου ασχολήθηκε πιο εντατικά με την υποκριτική, φαίνεται ότι τα δεδομένα άλλαξαν. Αφησε τις παλιές αγάπες της και αφοσιώθηκε στο αντικείμενό της. Πριν από τη σειρά «Τατουάζ», όπου συμμετείχε, δίδασκε χορό και ασχολούνταν με το μόντελινγκ. Το μόνο που έχει κρατήσει περιστασιακά έκτοτε είναι οι φωτογραφίσεις κάνοντας επιλεκτικά κάποιες καμπάνιες. Αξίζει να αναφερθεί ότι έχει κάνει σπουδές στον χορό, στο τραγούδι και στο θέατρο, ενώ είναι απόφοιτος της σχολής London Studio Centre. Εκτός από συνεργάτις είναι και φίλη με τον σκηνοθέτη Ανδρέα Γεωργίου, ο οποίος την επιλέγει στις περισσότερες τηλεοπτικές δουλειές του.

Προηγείται η καριέρα

Μετά τον χωρισμό της η ηθοποιός έχει αλλάξει τρόπο ζωής. Κάνει πράγματα που της είχαν λείψει και περνά περισσότερο δημιουργικό χρόνο με ανθρώπους που έχει επιθυμήσει, την οικογένειά της και τους φίλους της. Εχει κάνει, μάλιστα, κάποια ταξίδια με φίλους και συναδέλφους της όπως αυτό στα Κανάρια Νησιά, ενώ ήδη έχει προγραμματίσει και τις επόμενες εξορμήσεις της. Πρωταρχικός στόχος για εκείνη είναι πλέον η καριέρα της αφού δεν μοιάζει να βιάζεται να μπει και πάλι σε μια σχέση, όπως λένε άνθρωποι από το περιβάλλον της.

Πηγή: Real