Ιφιγένεια Τζόλα: ξεκαθαρίζει αν είναι ζευγάρι με τον Διονύση Παπανδρέου

Συντάκτης: Newsroom

28 Ιουνίου 2022 08:10

Ιφιγένεια Τζόλα: ξεκαθαρίζει αν είναι ζευγάρι με τον Διονύση Παπανδρέου
Η Ιφιγένεια Τζόλα ήταν καλεσμένη στο Night Out του Mega και μίλησε στον Θεοχάρη Ιωαννίδη για την πορεία της στον χώρο της υποκριτικής από πολύ μικρή ηλικία και για την μεγάλη επιτυχία που σημειώνει ο ρόλος της στη Γη της Ελιάς

Η Ιφιγένεια Τζόλα άντεξε το «Θάρρος ή αλήθεια» και τη φάρσα του οικοδεσπότη, ενώ απάντησε διφορούμενα στην ερώτηση αν είναι ζευγάρι με τον Διονύση Παπανδρέου.

Ποιον θεωρεί πιο όμορφο από τη Γη της Ελιάς;

«Αυτόν που έχω συνηθίζει είναι ο Διονύσης Παπανδρέου, τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια και είναι εξαιρετικό παιδί», απάντησε. Ενώ στην ερώτηση αν θα μπορούσε να είναι ζευγάρι μαζί του, είπε:

«Όλα είναι δυνατά να συμβούν στη ζωή μας». Το τελευταίο ραντεβού που βγήκε ήταν πριν από δύο μήνες και «Από ότι φάνηκε πήγε καλά», δήλωσε.

Η τηλεφωνική φάρσα στη Δώρα Χρυσικού

«Θα καλέσεις τη Δώρα Χρυσικού και θα ζητήσεις τη συμβουλή της. Θέλεις να πεις ψέματα ότι πρέπει να λείψεις δύο εβδομάδες από τα γυρίσματα της σειράς. Ποιο θα είναι αυτό το ψέμα;». Είπε ο παρουσιαστής στην Ιφιγένεια Τζόλα.
Η ηθοποιός τηλεφώνησε στη Δώρα Χρυσικού και της ανέφερε τα παραπάνω. Της είπε πως χρειάζεται να απουσιάσει από τα γυρίσματα της σειράς Η Γη της ελιάς για τις ανάγκες μιας ταινίας. Και ότι χρειάζεται τη βοήθεια της για να δικαιολογηθεί.

Η Δώρα Χρυσικού την άκουσε με προσοχή και της είπε κάποιες δικαιολογίες που θα μπορούσε να πει. Βέβαια στη συνέχεια ο Θεοχάρης Ιωαννίδης και αποκάλυψε πως η ηθοποιός γνώριζε για τη φάρσα.

Η Γη της Ελιάς

«Η συνεργασία με την παραγωγή του Ανδρέα Γεωργίου ήταν για εμένα ένα τεράστιο δώρο, για το οποίο είμαι ευγνώμων. Η συνεργασία προέκυψε γιατί μια φίλη της μητέρας μου. Είχε ακούσει ότι γινόταν ένα κάστινγκ και ήξερε ότι εγώ ασχολούμαι με την υποκριτική, με ενημέρωσε και πήγα. Ύστερα από τρεις δοκιμαστικές σκηνές ήρθε ο ρόλος στις 8 Λέξεις. Εκεί όπου βρήκα εξαιρετικούς ανθρώπους, που με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή. Έμαθα πάρα πολλά και τους νιώθω τόσο πολύ κοντά μου, που για εμένα είναι τόσο ιδανικές και τέλειες αυτές οι συνθήκες που είναι ένα όμορφο όνειρο το οποίο διαρκεί 3,5 χρόνια», δήλωσε για τη συνεργασία της με τον πετυχημένο δημιουργό.

«Είναι ένας ρόλο τελείως διαφορετικός από τους προηγούμενους, οπότε δοκίμασα τον εαυτό μου σε κάτι ακόμα. Ταυτόχρονα ότι είχα και έχω να ενσαρκώσω έναν πρωταγωνιστικό ρόλο, με πεισμώνει στο να εξελιχθώ. Μου δίνει μεγάλη χαρά γιατί βλέπω και την ανταπόκριση του κόσμου. Απολαμβάνω την επιτυχία του ρόλου και της σειράς και πέρα από το προσωπικό κομμάτι, είναι τόση πολλή η αγάπη του κόσμου που με συγκινεί»

φωτογραφία: Instagram – @ifigenia_tzola