Ίκερ Κασίγιας – Σάρα Καρμπονέρο: ανακοίνωσαν επίσημα τον χωρισμό τους

Δημοσιεύθηκε: 12 Μαρτίου 2021 23:51
Ίκερ Κασίγιας - Σάρα Καρμπονέρο: ανακοίνωσαν επίσημα τον χωρισμό τους

Το τέλος της κοινής τους συμβίωσης και του έγγαμου βίου τους ανακοίνωσαν από κοινού μέσω των social media, ο Ίκερ Κασίγιας και η Σάρα Καρμπονέρο: «Μαζί η Σάρα και εγώ νιώθουμε απίστευτα υπερήφανοι για την οικογένεια που έχουμε, αλλά και για την ευκαιρία που είχαμε να μοιραστούμε μία αγάπη που μας γέμισε χαρά όλα αυτά τα χρόνια που ήμασταν μαζί.

Σήμερα, η αγάπη μας ως ζευγάρι παίρνει διαφορετικά, αλλά όχι χωριστά μονοπάτια, μιας και θα συνεχίσουμε μαζί στον υπέροχο ρόλο να συνεχίσουμε να είμαστε αφοσιωμένοι γονείς, όπως μέχρι σήμερα. Είναι κάτι που πάρθηκε μετά από πολύ σκέψη και αποτελεί κοινή απόφαση.

Ο σεβασμός, η αφοσίωση και η φιλία θα μείνουν για πάντα ανάμεσα μας. Η προτεραιότητά μας είναι να μοιραστούμε με αγάπη και δέσμευση την ανατροφή και εκπαίδευση των παιδιών μας και να τα προστατεύσουμε, ώστε να μεγαλώσουν σε ένα υγιές και σταθερό περιβάλλον.

Με αυτά τα λόγια ζητάμε να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητά μας σε αυτή την περίοδο της αλλαγής. Αυτή θα είναι η μοναδική δημόσια δήλωση που θα κάνουμε τόσο σε ότι αφορά το παρόν, αλλά και το μέλλον. Σας ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση».