Ιλένια Ουλιαμς: Η επιστροφή στην πίστα μετά το θάνατο του πατέρα της

Συντάκτης: Newsroom

11 Σεπτεμβρίου 2022 00:56

Σε λίγες ημέρες θα συμπληρωθεί ένας μήνας  από την ημέρα που έφυγε από τη ζωή ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς,  σκορπώντας θλίψη στο Πανελλήνιο αλλά κυρίως στα αγαπημένα του πρόσωπα.

Η κόρη του, Ιλένια Ουίλιαμς περνάει τις πιο δύσκολες μέρες της ζωής της, καθώς είχε μεγάλη αδυναμία στον πατέρα της και δυσκολεύεται να διαχειριστεί την απώλεια αυτή. Το δυσάρεστο γεγονός άλλωστε είναι πολύ πρόσφατο και η ανάμνηση του Ρόμπερτ Ουίλιαμς πολύ ζωντανή μέσα της.

Η ίδια ωστόσο, προσπαθεί μέρα με τη μέρα να αφήσει πίσω τις δύσκολες ημέρες, κάνοντας πράγματα που αγαπά.

Η Ιλένια Ουίλιαμς λοιπόν, το βράδυ της Παρασκευής 9/6 επέστρεψε στη σκηνή και συγκεκριμένα σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της παραλιακής, όπου εμφανίζεται μαζί με τον Πάνο Κιάμο και πολλούς άλλους καλλιτέχνες.

Η ίδια μάλιστα, αναδημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κάποια από τα βίντεο που τράβηξαν οι θαυμαστές της, όπου τη βλέπουμε να τραγουδάει στη σκηνή, διασκεδάζοντας το κοινό της.

Ιλένια Ουίλιαμς: Τα πρώτα λόγια μετά τον θάνατο του πατέρα της, Ρόμπερτ Ουίλιαμς

Ιλένια Ουίλιαμς: Τα πρώτα λόγια μετά τον θάνατο του πατέρα της, Ρόμπερτ Ουίλιαμς

Δώδεκα μέρες έχουν περάσει από την ημέρα που έφυγε από τη ζωή ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς, νικημένος από τον καρκίνο σκορπώντας θλίψη στο Πανελλήνιο.

Η κόρη του, Ιλένια Ουίλιαμς περνάει τις πιο δύσκολες μέρες της ζωής της, καθώς είχε μεγάλη αδυναμία στον πατέρα της.

Το μεσημέρι της Πέμπτης 1/9, η Ιλένια Ουίλιαμς επέστρεψε στα social media, θέλοντας να ευχαριστήσει τους διαδικτυακούς της φίλους για τα μηνύματα συμπαράστασης που δέχεται για τον θάνατο του πατέρα της.

«Είναι άβολο, αλλά θέλω να σας ευχαριστήσω για τα μηνύματά σας, για τη στήριξή σας, την συμπαράστασή σας, για όλα. Είμαι καλά, παίρνω λίγο τον χρόνο μου. Είμαι εδώ, έχω επιστρέψει, δεν θα πω καλό χειμώνα, γιατί το καλοκαίρι είναι ακόμα εδώ. Η ζωή συνεχίζεται και τα υπόλοιπα θα τα πούμε εν καιρώ. Σας στέλνω ένα τεράστιο φιλί και καλό μήνα σε όλους».