Ηλιάδη – Αναστασιάδης: μαζί και πιο ερωτευμένοι από ποτέ

7 Μαΐου 2022 09:45

Αγγελική Ηλιάδη ερωτευμένη

Η Αγγελική Ηλιάδη και ο Γρηγόρης Αναστασιάδης μετά την αποχώρησή τους από τη Φάρμα, έχουν γίνει αχώριστοι. Ενώ ο Γρηγόρης μετακόμισε στην Αθήνα από τη Θεσσαλονίκη για χάρη της.

Ο έρωτας φουντώνει και η Αγγελική Ηλιάδη και ο Γρηγόρης Αναστασιάδης φαίνεται να τον ζουν στο έπακρο. Κάθε τους εμφάνιση είναι απλά μια απόδειξη ότι κάτι δυνατό γεννήθηκε στο αγρόκτημα του ΑΝΤ1.

Πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ερωτευμένο ζευγάρι σε βραδινή του έξοδο μαζί με φίλους τους. Όπου πήγαν παρέα στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται o Stan.

Διασκέδασαν μαζί με την παρέα τους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Ενώ κατά τη διάρκεια της βραδιάς ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί μεταξύ τους και δεν έλειψαν τα φιλιά και οι αγκαλιές. Αδιαφορούσαν για τα αδιάκριτα βλέμματα, αφού ούτε για μια στιγμή δεν έκρυψαν πως νιώθουν.

Όσοι βρέθηκαν στον ίδιο χώρο μαζί τους, μιλούν για ένα ζευγάρι πολύ μα πολύ ερωτευμένο. Η Αγγελική Ηλιάδη, πάντα σε άψογη φόρμα, φορούσε ένα σετ δερματίνης σε μαύρο. Το οποίο ολοκλήρωσε με ένα λευκό σακάκι.

Η Αγγελική Ηλιάδη δήλωσε πρόσφατα

«Είμαι ερωτευμένη μαζί του. Η σχέση με τον Γρηγόρη έτυχε. Ίσως να μην ήμουν έτοιμη να προχωρήσω με έναν νέο έρωτα γιατί είχαμε μία επανασύνδεση με τον Σάββα και είχαμε πάρει κάποιες αποφάσεις. Τελικά, δεν προχώρησε αυτό γιατί προέκυψε ο έρωτας με τον Γρηγόρη»

Ηλιάδη - Αναστασιάδης: μαζί και πιο ερωτευμένοι από ποτέ

 

Ο Γρηγόρης Αναστασιάδης μετά την αποχώρησή του από τη Φάρμα είχε πει για την Αγγελική:

«Κανείς δε ξέρει τι θα γίνει στο μέλλον. Σίγουρα υπάρχει μια πολύ όμορφη σχέση με την Αγγελική. Το διάστημα στην Φάρμα χωρίς την Αγγελική δεν την πάλευα καθόλου. Μιλάμε αρκετές ώρες την ημέρα. Δεν έχει ξανασυμβεί να ερωτευτώ ξανά σε αυτό το επίπεδο. Δε μπορούσα να πιστέψω πως θα είχα τόσο έντονα συναισθήματα. Αναθεώρησα πάρα πολλά. Ήμουν ελεύθερος πριν τη Φάρμα».

φωτογραφίες:NDP