Ηλιάκη – Μανουσάκης: Τρυφερές στιγμές σε καφέ, λίγο μετά τη μετακόμιση

Συντάκτης: Newsroom

5 Φεβρουαρίου 2023 11:46

Ηλιάκη - Μανουσάκης: Τρυφερές στιγμές σε καφέ, λίγο μετά τη μετακόμιση

Η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης μοιάζουν σαν να έχουν ανανεώσει τη σχέση τους μετά την απόφαση εκείνου να εγκατασταθεί μόνιμα στην Ελλάδα και να κλείσει οριστικά το κεφάλαιο «Ελβετία».

Ο γυναικολόγος διατηρούσε ιατρείο και εκεί, γι’ αυτό και τα ταξίδια της Μαρίας Ηλιάκη για να βρεθεί κοντά του ήταν συχνά.

Πλέον όμως όλα αυτά ανήκουν το παρελθόν και μάλιστα το μακρινό. Από κοινού πήραν τις αποφάσεις τους και άρχισαν να στήνουν τη ζωή τους στην Ελλάδα σε νέα βάση.

Μάλιστα, προ ημερών ολοκλήρωσαν και τη μετακόμιση που έκαναν σε νέο σπίτι που ναι μεν τούς κούρασε πολύ, ειδικά τη Μαρία, όμως έπρεπε να γίνει για να κάνουν το restart όπως το είχαν φανταστεί.

Μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα δούμε την τηλεοπτική επιστροφή της Μαρίας Ηλιάκη αφού θα μοιράζεται με τον Νικόλα Ράπτη την παρουσίαση μίας αφιερωματικής εκπομπής για τα 30 χρόνια ύπαρξης του ΑΝΤ1.

Οπότε, είναι λογικό να έχει αφήσει τα σχέδια για γάμο και βάπτιση για αργότερα. Πάντως, τώρα που άρχισε να χαλαρώνει το ζευγάρι από τις αλλαγές στην καθημερινότητά του, άρχισε να επιστρέφει και σε παλιές αγαπημένες συνήθειές του όπως είναι μία βόλτα στα μαγαζιά ή καφεδάκι σε αγαπημένα τους στέκια. Ο φωτογραφικός φακός μάλιστα τούς απαθανάτισε να απολαμβάνουν τον καφέ τους μιλώντας και γελώντας συνεχώς μεταξύ τους.