Ηλιάνα Μαυρομάτη: Η νύχτα που κάηκε το σπίτι μας

Συντάκτης: Newsroom

16 Νοεμβρίου 2023 09:52

Ηλιάνα Μαυρομάτη: «Οι ερωτικές σκηνές με τον Μπιμπίκη έχουν ενδιαφέρον – Δεν φοβάμαι μη ζηλέψει η Βανδή»

Ήταν από τις πιο τραγικές στιγμές της ζωής της. Ο λόγος για την πρωταγωνίστρια του «αυτή η νύχτα μένει». Και όντως αυτή η νύχτα της έμεινε βαθιά χαραγμένη στην ψυχή της.

Συντέντευξη παραχώρησε η Ηλιάνα Μαυρομάτη στην κάμερα της εκπομπής «Μega Καλημέρα», όπου μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, την τραγωδία που πέρασε και την καριέρα της στην υποκριτική.

Αρχικά, περιέγραψε: «Γεννήθηκα στο Μαρούσι αλλά, μεγάλωσα στην Πεντέλη. Ήρθαμε οικογενειακώς στην Πεντέλη όταν ήμουν δυο ετών. Φύγαμε το 1998 όταν κάηκε ολοσχερώς το σπίτι μας, στις τότε φωτιές της Πεντέλης. Ήμουν 12 ετών. Ήταν φρίκη. Ακόμα δεν μπορώ να το φέρω στη μνήμη μου εύκολα και να το διαχειριστώ. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Τα χάσαμε όλα. Για ένα παιδί το να χάνει τη βάση του, το σοκ είναι τεράστιο. Με επηρέασε πολύ και στην εφηβεία μου μετά. Ευτυχώς το διαχειρίστηκε η μαμά μου πάρα πολύ καλά, κάπως με προστάτεψε. Αλλά ήταν πολύ δύσκολο».

Και συνέχισε: «Είχα μια δύσκολη εφηβεία. Ήταν μια σειρά γεγονότων που για τη δική μου ιδιοσυγκρασία λειτούργησαν κάπως πυροδοτικά… Και η εφηβεία ήταν ηφαστειώδης. Η ψυχανάλυση είναι το καλύτερο δώρο που κάνουμε στον εαυτό μας, είμαι 100% σίγουρη για αυτό».