Ηλιάνα Μαυρομάτη:Ήταν μια άκομψη ερώτηση, και για τον Βασίλη και για τη σύντροφό του.

23 Νοεμβρίου 2022 23:30

Ηλιάνα Μαυρομάτη: «Οι ερωτικές σκηνές με τον Μπιμπίκη έχουν ενδιαφέρον – Δεν φοβάμαι μη ζηλέψει η Βανδή»

Η Ηλιάνα Μαυρομάτη, η οποία φέτος έκανε την διαφορά στη σειρά του Alpha «Αυτή η Νύχτα Μένει», παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό HELLO και τη Σόνια Μαγγίνα.

Η ταλαντούχα ηθοποιός απάντησε και για την ερώτηση που είχε δεχθεί πριν μερικές ημέρες μπροστά στις κάμερες για τις ερωτικές σκηνές με τον Βασίλη Μπισμπίκη. Μια ερώτηση, στην οποία έγινε αναφορά και στη Δέσποινα Βανδή.Πιο συγκεκριμένα, η Ηλιάνα Μαυρομάτη είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Είναι ενδιαφέρουσες οι ερωτικές σκηνές με τον Βασίλη Μπισμπίκη γιατί ο Βασίλης είναι ένας έμπειρος επαγγελματίας, οπότε με κάνει να νιώθω πολύ άνετα. Δεν έχω σκεφτεί αν θα ζηλέψει η σύντροφός του, γιατί είναι μία πολύ έμπειρη γυναίκα. Είναι καλλιτέχνης και καταλαβαίνει».

Η ηθοποιός τόνισε στη συνέντευξή της στο HELLO:

«Έκανα λάθος που απάντησα στη συγκεκριμένη ερώτηση. Ήταν μια άκομψη ερώτηση, και για τον Βασίλη και για τη σύντροφό του. Πολύ συχνά οι δημοσιογράφοι επιλέγουν να κάνουν άκομψες ερωτήσεις για να βγάζουν τίτλους, κάτι που αποδείχθηκε κι από αυτό που έζησα. Παρ’ όλα αυτά ήταν ένα μάθημα για μένα, σε κάποιες ερωτήσεις δεν πρέπει να απαντάς.

Νομίζω πως δεν θα με ρωτούσε κανείς τίποτα αν ο συμπρωταγωνιστής μου είχε προσωπική ζωή εκτός δημοσιότητας. Κατάλαβα τις δυσκολίες που περνούν και οι ίδιοι με τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν τα media. Από πλευράς μου, λόγω απειρίας και κάπως αυτόματα, μπήκα στη διαδικασία να απαντήσω και ήταν λάθος μου. Θα μάθω σιγά σιγά», είπε η Ηλιάνα Μαυρομάτη..