Ηλιάνα Μαυρομάτη: «Μου έκαναν πρόταση γάμου, έχω δεχτεί αλλά έχω φύγει»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

31 Ιανουαρίου 2023 10:30

Η Ηλιάνα Μαυρομάτη υπήρξε αποκαλυπτική σε συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεόραση.

Η ηθοποιός της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει», Ηλιάνα Μαυρομάτη, ήταν καλεσμένη το βράδυ της Δευτέρας στην εκπομπή «The 2night Show» του ΑΝΤ1. Μεταξύ άλλων μίλησε για πρόταση γάμου που της είχαν κάνει στο παρελθόν.

Αρχικά, αναφέρθηκε στην υποκριτική και τα πρώτα της βήματα στον χώρο.

«Η πρώτη μου δουλειά ήταν στο ‘Λίτσα.com’. Έκανα κάστινγκ και με πήρε η Όλγα Μαλέα. Τρόμαζα που με αναγνώριζε ο κόσμος, γιατί ένιωθα ανέτοιμη», σημείωσε η ηθοποιός.

Και πρόσθεσε: «Οι γονείς μου υποψιάζονταν από μικρή ότι ήθελα να γίνω ηθοποιός αλλά δεν το ήξεραν, γιατί έλεγα συνέχεια ότι θέλω να ασχοληθώ με άλλα. Ήθελα να γίνω γιατρός, βιολόγος. Πήγα να σπουδάσω Φυσική στην Αγγλία, όμως δεν μπορούσα να φανταστώ να μένω εκεί και γύρισα στην Ελλάδα άρον άρον».

Στη συνέχεια, η Μαυρομάτη στάθηκε στο γεγονός ότι και οι δύο γονείς της είναι ηθοποιοί και παράλληλα έδωσε την απάντησή της σε εκείνους που υποστηρίζουν ότι οι ευκαιρίες που παρουσιάστηκαν έχουν να κάνουν μόνο και μόνο με το επίθετό της.

«Δεν σκεφτόμουν ποτέ τι λέει ο κόσμος για εμένα. Ήξερα τι αγώνα κάνω και πόσες ακροάσεις περνάω και πόσες εργατοώρες έχω πάνω στη σκηνή», τόνισε.

Για την προσωπική της ζωή και τις προτάσεις γάμου που έχει δεχτεί, δήλωσε: «Μου έχουν κάνει πρόταση γάμου κι έχω δεχτεί αλλά έφυγα. Κάθε φορά φεύγω με το που μπαίνει το ζήτημα της τυπικής υπογραφής.

Μάλλον, αυτή η λειτουργία του υπογράφουμε χαρτιά και δεσμευόμαστε ότι ενώπιον θεών κι ανθρώπων, θα είμαστε για πάντα μαζί, με τρομάζει».

Σε άλλο σημείο μίλησε για τις οικογένειες που δεν χωρίζουν μόνο και μόνο επειδή φοβούνται το τι θα πει ο κόσμος: «Το χειρότερο είναι που δεν χωρίζουν για να μην στενοχωρήσουν τους γονείς, τους συγγενείς, τους γείτονες και την κοινωνία. Αγία ελληνική οικογένεια», σχολίασε η ηθοποιός.