Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τι είπε για τον «χωρισμό» με τον Κωνσταντίνο Αργυρό

16 Δεκεμβρίου 2018 18:47

Λίγο πριν τον μεγάλο τελικό του GNTM, που, όπως έχουμε γράψει, έχει ήδη γυριστεί, με το τελευταίο ημίωρο μόνο να είναι live,  η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για όλα. Και για τη σχέση που της «χρεώνουν» με τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Γιατί ναι μεν ξέραμε πως δεν θέλουν να πολυφαίνονται, εξάλλου ο Κωνσταντίνος ποτέ δεν μιλούσε για τα προσωπικά του, απ’ ό,τι καταλάβαμε, όμως και απ’ τα λεγόμενά της, δεν πρέπει να είναι πια μαζί.  Το μοντέλο, που «χτύπησε  κορυφή» στις λίστες του YouTube για την Ελλάδα στον τομέα της αναζήτησης celebs, είπε στο κυπριακό Omikron: «Θα ήθελα να συνδυάσω τη δουλειά μου με την οικογένεια και να γίνω superwoman. Θαυμάζω τις γυναίκες που κάνουν καριέρα, αλλά είναι δίπλα στα παιδιά τους. Εννοείται πως θέλω να παντρευτώ και να γίνω μητέρα. Είμαι παραδοσιακή γυναίκα: Καθαρίζω, μαγειρεύω, κάνω δουλειές, δεν έχω πρόβλημα. Μου αρέσει επίσης να φτιάχνω γλυκά και μπισκότα!».

Είπε επίσης ότι είναι παιδί των…σχέσεων και οτιδήποτε άλλο δεν την αφορά. Θεωρεί τον εαυτό της πολύ ειλικρινή άνθρωπο και εκτιμά την ειλικρίνεια και στους άλλους.

Στην ερώτηση για τη σχέση και τον χωρισμό της με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και αν ισχύει ότι δεν είναι πλέον ζευγάρι, το όμορφο μοντέλο ήταν αλλιώτικη: «Δεν έχω να πω τίποτα πάνω σε αυτό. Με βλέπετε, εκτίθεμαι, σου μιλάω για όλη μου τη ζωή, δεν έχω πρόβλημα. Όμως, σας παρακαλώ, να μου επιτρέψετε τα προσωπικά μου να τα κρατήσω μόνο για μένα! Δεν έχω να κρύψω κάτι άλλο από τον κόσμο. Μόνο μία προσωπική ζωή θέλω να έχω για μένα και μόνο, μακριά από τα φώτα και τη δημοσιότητα».