Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η απάντησή της για το unflollow της Βίκυς Καγιά

Συντάκτης: Newsroom

24 Ιανουαρίου 2023 17:30

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Απαντά για το unflollow της Καγιά

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, και μέσα σε όλα ο παρουσιαστής δε θα μπορούσε να μην την ρωτήσει για το πρόσφατο unfollow που δέχτηκε από τη Βίκυ Καγιά διερωτώμενος αν εκείνη εξακολουθεί να την ακολουθεί.

«Εγώ ναι, γιατί;» απάντησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και στη συνέχεια εξήγησε το σκεπτικό της,

«Τα follow και τα unfollow είναι στην πραγματική ζωή, τα άλλα είναι να ‘χαμε να λέγαμε. Έχω βάλει σε mute πολύ κόσμο. Όταν κάποιον τον γνωρίζεις και μπορεί να έχετε κάνει παρέα ή να έχετε συνεργαστεί και μετά λες μπορεί να μη μου ταιριάζει το feed, να μη μου ταιριάζει η αισθητική, ο άνθρωπος κτλ, δεν είναι ανάγκη να τον κάνεις unflollow, καν’ τον ένα mute. Είναι ανάγκη να το ξέρει και ο κόσμος;»

«Άρα είναι mute η Καγιά» σχολίασε ο Νίκος Μουτσινάς με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να απαντά γελώντας χωρίς να διαψεύδει αυτό που μόλις άκουσε.

«Έχω περάσει πολλά χρόνια μόνη μου και πολλές δυσκολίες για να κάθομαι τώρα να ασχολούμαι με μικροπράγματα… » σχολίασε στη συνέχεια η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Φλορίντα Πετρουτσέλι σε Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Είναι προσβλητική, «μπάτε σκύλοι αλέστε»»

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι μέσα από τη συχνότητα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» σχολίασε τα λόγια της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για το «My Style Rocks», αλλά και τον τρόπο που απευθύνεται στις διαγωνιζόμενες του παιχνιδιού μόδας. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε παρατηρεί μία τεράστια αλλαγή στη συμπεριφορά της, σαν κάποιος να την έχει βάλει σε έναν ρόλο.

Σε συζήτηση που είχε το πάνελ της εκπομπής η Φλορίντα Πετρουτσέλι ανέφερε: «Παιδιά, δεν ξέρω τι έχει πάθει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Τι ρόλο την έχουν βάλει να εκπληρώσει φέτος σε αυτή την εκπομπή; Την έχω δει και σε άλλες εκπομπές, όπου έπαιζε την καλή και της ταίριαζε πιο πολύ. Μα είναι πολύ γλυκιά και ευγενική. Τώρα με τα κορίτσια και ειδικά με μία συγκεκριμένη τα «έχει», δεν την αφήνει να μιλήσει, τη βάζει στη γωνία και κάποιες φορές είναι και προσβλητική, χωρίς πλάκα το λέω».

Όπως συμπλήρωσε: «Θεωρώ ότι δεν της κάνει καλό, γιατί είναι πολύ καλύτερη και πιο ευγενική απ’ αυτό που βγάζει προς τα έξω στο My Style Rocks».

Με τη σειρά του ο Κώστας Τσουρός, τόνισε: «Δεν το παίζει, ο εαυτός της είναι. Στο GNTM θυμάσαι τι σχόλια έκανε η Ηλιάνα;», με τη Φλορίντα Πετρουτσέλι να εμμένει στη θέση της, επισημαίνοντας: «Στο GNTM το ισορροπούσε κάπως η Βίκυ Καγιά. Τώρα είναι “μπάτε σκύλοι αλέστε”, δηλαδή τα λέει όλα και τα λέει με έναν τρόπο που το κοριτσάκι – που έχει βγει πρώτη φορά στην τηλεόραση και έχει το άγχος – έχει να αντιμετωπίσει και μία Ηλιάνα απέναντί της».

«Πραγματικά θεωρώ ότι είναι λάθος αυτό το marketing, δεν της ταιριάζει. Είναι κρίμα, δεν ξέρω ποιος τη συμβουλεύει, ποιος της έχει πει ότι πρέπει να είσαι έτσι, γιατί δε μπορεί να είναι ο εαυτός της. Την έβλεπα και στην απογευματινή εκπομπή που έκανε και τώρα λες: είναι αυτή η ίδια κοπέλα;» είπε για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου κλείνοντας.