Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Αυτό είναι το κόλπο της για κυματιστά μαλλιά

Συντάκτης: Newsroom

30 Δεκεμβρίου 2022 14:33

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Δημοσίευσε για πρώτη φορά φωτογραφία με τον πρώην σύζυγό της, μετά την επανασύνδεση

Είναι το κόλπο που κάνουν πολλά κορίτσια σε Ελλάδα και εξωτερικό και το δείχνουν μεσα απο τα social media τους.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου η οποία ακολουθεί τισ τάσεισ τισ μόδασ και στα μαλλιά αποφάσισε να μοιραστει κι αυτή με τουσ διαδυκτυακουσ τησ φίλους αυτό το tip. Ετσι το μοντέλο και παρουσιάστρια δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram ένα βίντεο όπου μάς δείχνει τον τρόπο να κάνουμε κυματιστά τα μαλλιά μας χωρίς να χρησιμοποιήσουμε πρέσα μαλλιών.

Η φυσικότητα έχει την τιμητική της και κάθε γυναίκα ανάλογα με την ηλικία, το στιλ και τη διάθεση της καλείται να προσαρμοστεί στη μεγαλύτερη τάση της εποχής μας. Ακόμα και στα μαλλιά, θέλουμε το φυσικό, θέλουμε το hairstyle που δεν έχουμε προσπαθήσει ιδιαίτερα για να το πετύχουμε -ή τουλάχιστον έτσι θα φαίνεται.

Αν υπάρχει ένα χτένισμα που αρέσει σε όλες, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες, αυτό είναι το σπαστό μαλλί. Τα κυματιστά μαλλιά που έχουν κίνηση, που δεν έχουν όλες οι τούφες το ίδιο σπάσιμο και που, καθώς κινούμαστε, έχουν αέρα και διατηρούν το ανάλαφρο, χαλαρό, κυματιστό στιλ τους.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μέσα από το προφίλ της στο Instagram μάς έδειξε τον τρόπο να κάνουμε κυματιστά τα μαλλιά χωρίς να χρησιμοποιήσουμε πρέσα μαλλιών.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σου δείχνει τον τρόπο να κάνεις κυματιστά τα μαλλιά σου χωρίς πρέσα
Μετά το λούσιμο των μαλλιών και αφού βάλουμε λίγο αφρό στα μαλλιά μας, κάνουμε χωρίστρα στη μέση. Τοποθετούμε το μακρύ ευέλικτο ρόλερ στην κορυφή του κεφαλιού, εκεί που βάζουμε την στέκα. Ύστερα δουλεύουμε κάθε πλευρά, ξεκινώντας από την κορυφή και τυλίγοντας μικρές τούφες γύρω από το ρόλερ. Συνεχίζουμε μέχρι να φτάσουμε στις άκρες και πιάνουμε με ένα λαστιχάκι. Κάνουμε το ίδιο και από την άλλη πλευρά και αναμένουμε για λίγη ώρα μέχρι να στεγνώσουν τα μαλλιά.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ILIANA PAPAGEORGIOU (@ilianapapageorgiou)