Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Έχασα 10 χρόνια από την προσωπική μου ζωή»

5 Οκτωβρίου 2019 12:20

Παπαγεωργίου

Καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε η κριτής του «GNTM» Ηλιάνα Παπαγεγωργίου και οι δυο τους έκαναν μία πολύ ειλικρινή συζήτηση… Κατά τη διάρκειά της, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκανε και μια ιδιαίτερη προσωπική εξομολόγηση που δεν πέρασε απαρατήρητη. Απαντώντας σε ερώτηση για το πόσο «στρατιώτης» είναι στη ζωή της, το γνωστό μοντέλο είπε:
«Γενικά στη ζωή μου είμαι στρατιώτης, αλλά τον τελευταίο χρόνο δεν είμαι γενικά στρατιώτης. Περνάω πολύ ωραία και κάνω πιο πολύ φάση στη ζωή μου και είμαι πιο χαλαρή. Δεν θυμάμαι πώς είναι, με βοηθάει όλος ο κόσμος να το θυμηθώ. Δεν ξέρω πού πάει ο κόσμος, πού βγαίνει, δεν ξέρω τι λένε, τι είναι αυτά τα καινούρια, τι είναι αυτά τα ποτά… Προσπαθώ όμως και χαίρομαι πάρα πολύ. Γιατί «έχασα» 10 χρόνια από την προσωπική μου ζωή, αλλά κέρδισα αλλού και με έφερε εδώ που είμαι σήμερα».
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου κατέληξε λέγοντας: «Καλό είναι να υπάρχει συνδυασμός. Αν υπάρχει κατανόηση και αγάπη, όλα είναι ΟΚ. Επίσης, το να έχεις ένα σύντροφο στη ζωή σου που να σε υποστηρίζει, μπορεί να σε βοηθήσει να έχεις καλύτερο αποτέλεσμα στη δουλειά σου».