Η Καγιά έκανε bullying στην Ηλιάνα; Τι αποκαλύπτει συνεργάτης τους

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

12 Νοεμβρίου 2022 14:05

Μία δήλωση που αναμένεται να συζητηθεί και αφορά την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, έκανε ο Παναγής Τζωρτζάτος.

Πριν λίγο καιρό η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχε δηλώσει σε συνέντευξή της πως την περίοδο που βρισκόταν στο «Greece’s next top model» δεχόταν bullying!

Μάλιστα, η κατάσταση αυτή είχε ως συνέπεια να επιβαρυνθεί η υγεία της και οδηγήθηκε ακόμη και μέχρι το χειρουργείο.

Ο πρώην συνεργάτης της Παπαγεωργίου, Παναγής Τζωρτζάτος, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» και αποκάλυψε όσα του είχε πει το μοντέλο για εκείνη τη δύσκολη περίοδο.

Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι η Παπαγεωργίου δεν πέρασε καλά και είχε θέματα με κάποιους από τους υπόλοιπους κριτές της εκπομπής.

«Η Ηλιάνα μου είχε πει ότι στο ‘GNTM’ υπήρχαν συνάδελφοι με τους οποίους δεν πέρασε καλά, από τους κριτές. Είχε παράπονο. Νομίζω το έχει εκφράσει κιόλας ότι η Ηλιάνα είχε παράπονο από τη Βίκυ Καγιά. Δεν είναι κρυφό», είπε ο Τζωρτζάτος.

Υπενθυμίζεται πως η Καγιά είχε απαντήσει στις τηλεοπτικές κάμερες για τα όσα είπε η Παπαγεωργίου για το μπούλινγκ που δεχόταν στο «GNTM».

«Είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Δεν τα έχω ζήσει αυτά μαζί της. Όπως έχω ξαναπεί, θα πρέπει να ρωτήσετε την ίδια γιατί αυτό είναι ένα πολύ λεπτό θέμα που αφορά καθαρά την ίδια. Αν με ρωτάτε αν είδα κάτι εγώ, δεν κατάλαβα ποτέ κάτι. Δεν πάει καν το μυαλό μου ποιος άνθρωπος μπορούσε να κάνει μπούλινγκ στην Ηλιάνα.

Η παραγωγή είναι αυτή που είναι τόσα χρόνια. Το κανάλι είναι τελείως κατά αυτής της λογικής, εμείς όλοι εκεί… Ποτέ. Οπότε είναι μάλλον κάτι δικό της, το οποίο πρέπει να το πει η ίδια. Δεν ξέρω που να πάει το μυαλό μου…», είχε σημειώσει η Καγιά.