Ηλιάνα Παπαγεωργίου: είναι ξανά μαζί με τον Snik; Το iciao έχει όλο το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ

12 Ιουλίου 2021 09:00

Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Snik: το τροχαίο που τους έφερε ακόμη πιο κοντά!

H εκπομπή Pop Up έκανε φινάλε και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές. To κλου του αντίο ήταν βέβαια το δημόσιο ευχαριστώ στον Snik. Την ώρα μάλιστα που ο τράπερ ακολουθεί ξανά την παρουσιάστρια και μοντέλο στο instagram.

Μετά τον χωρισμό του από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ο Snik την είχε διαγράψει από τον λογαριασμό του. Και πλέον ο συνδυασμός των τελευταίων γεγονότων φούντωσε ξανά τα σενάρια επανασύνδεσης.

Ο τραγουδιστής και η παρουσιάστρια και μοντέλο είναι ξανά μαζί; Την ώρα που η φημολογία δίνει και παίρνει, το iciao έχει την απάντηση.

Η Ηλιάνα και ο Snik δεν είναι ξανά μαζί. Το κεφάλαιο του τράπερ φαίνεται ότι έχει κλείσει για την παρουσιάστρια. Ο χωρισμός τους ήταν αν μη τι άλλο επεισοδιακός. Οι πληγές ακόμη δεν έχουν κλείσει.

Μπορεί ο πάγος που υπήρχε να αρχίζει και λιώνει, όμως δεν έχει λιώσει.

Και οι γέφυρες επανασύνδεσης εξακολουθούν να είναι κομμένες. Τουλάχιστον τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Όσο για το τηλεοπτικό μέλλον της, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου επιβεβαίωσε μέχρι κεραίας το iciao. Θα εξακολουθεί να βρίσκεται στον Alpha αλλά με διαφορετική εκπομπή. Το Pop Up έριξε τίτλους τέλους και θα αναλάβει εκπομπή μόδας.

Με ανάρτησή της στον προσωπικό λογαριασμό της έγραψε:

«ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ! Αληθινή αγάπη, αληθινή χαρά, αληθινή ευγνωμοσύνη, αληθινή ομάδα. Σε μια χρονιά δύσκολη για όλους είχα στο πλευρό μου εσάς.

Να με κρατάτε από το χέρι, να με μαθαίνετε, να με προσέχετε, να με αγαπάτε. Μου έχετε μοιράσει απλόχερα την αγάπη σας. Και με τη σειρά μου με όποιο τρόπο μπορώ θα ανταποδίδω.

Εύχομαι όπως περάσαμε αυτή τη χρονιά να περάσουμε κι άλλες πολλές μαζί.

Γέλασα, αγχώθηκα, φοβήθηκα, έμαθα, πάλεψα, αγάπησα, πόνεσα, έκλαψα. Αλλά ήταν δάκρυα ελπίδας, δάκρυα χαράς. Κάθε βράδυ μετρούσα και μετράω τις ευλογίες μου και αυτές είστε εσείς. Με σεβασμό, ταπεινότητα, πίστη, υπομονή και επιμονή θα συνεχίσω. Θα συνεχίσω γιατί το οφείλω σε εσάς. Και ειδικά στα μικρά παιδάκια σας που μου στέλνουν γράμματα, μου μιλάνε για την ημέρα τους, για τα ζωάκια τους και για τα όνειρα τους.

Θα είμαι δίπλα τους και δίπλα σας και θα αποδείξουμε μαζί ότι η αγάπη έχει τη μεγαλύτερη δύναμη. Τη δύναμη που μου δίνετε εσείς.

Σας αποχαιρετώ για το καλοκαίρι. Θα είμαστε μαζί ξανά τον Σεπτέμβριο, αλλιώς.

Αλλά θα είμαστε μαζί Ευχαριστώ ξανά (και ξανά και ξανά) τους συνεργάτες μου έναν προς έναν. Σας αγαπάω πάρα πολύ. Σας ευχαριστώ για όλα».