Ηλιάνα Παπαγεωργίου: εκπομπή μαζί με την Έλενα Χριστοπούλου; Αυτή είναι η απόφαση του Alpha

27 Απριλίου 2021 09:50

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: εκπομπή μαζί με την Έλενα Χριστοπούλου; Αυτή είναι η απόφαση του Alpha

Το ντεμπούτο της ως κεντρική παρουσιάστρια έκανε τη φετινή σεζόν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Ανέλαβε καθημερινή ψυχαγωγική εκπομπή στον Alpha και μάλιστα σε μία ζώνη με ιστορία. Αφού ουσιαστικά αντικατέστησε στη μεσημεριανή ζώνη την Ελένη Μενεγάκη.

Η διοίκηση του σταθμού επέλεξε το γνωστό μοντέλο, πιστεύοντας ότι θα καταφέρει να κερδίσει το γυναικείο κοινό. Όμως, το πείραμα δεν πέτυχεμ αφού τα νούμερα δεν ήταν αυτά που περίμενε το κανάλι! Έτσι λοιπόν, λίγο πριν το τέλος της σεζόν στον Alpha επανεξετάζουν το πλαίσιο συνεργασίας με την Ηλιάνα για τη νέα σεζόν.

Το Pop up είναι δεδομένο ότι θα ρίξει τίτλους τέλους στο φινάλε της σεζόν. Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι η Ηλιάνα θα αποχωρήσει από το κανάλι. Στον Alpha ψάχνουν πιο συγκεκριμένο concept για την Ηλιάνα κι όχι σε στιλ μαγκαζίνο.

Ας μην ξεχνάμε ότι στη ζώνη του Pop up θα υπάρχει ένας πολύ μεγάλος αντίπαλος. Γιατί την ίδια ώρα στο Mega επιστρέφει η Ελένη Μενεγάκη.

Δεν αποκλείεται μάλιστα στο νέο concept της Παπαγεωργίου να υπάρξει και χώρος και χρόνος για τη στενή συνεργάτιδά της, την Έλενα Χριστοπούλου.

Στελέχη του σταθμού πιστεύουν ότι η συνεργασία τους και μπροστά από τις κάμερες θα είναι ενδιαφέρουσα για το τηλεοπτικό κοινό. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που η αναζήτηση concept έχει να κάνει κυρίως με μόδα. Και γυναικεία θέματα που οι δυο γυναίκες γνωρίζουν και μπορούν να υποστηρίξουν καλύτερα από τον καθένα. Οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν μέσα στον Μάιο.