Ηλιάνα Παπαγεωργίου: έπιασε την ανθοδέσμη στον γάμο της κολλητής της (φωτο – βίντεο)

Συντάκτης: Newsroom

20 Ιουνίου 2022 11:44

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: έπιασε την ανθοδέσμη στον γάμο της κολλητής της

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρέθηκε στον γάμο των καλών της φίλων, Δημήτρη Μητρόπουλου και Τάνιας Καραβία και διασκέδασε με την καρδιά της, χορεύοντας και γελώντας όλο το βράδυ στο γαμήλιο πάρτι

Δίπλα στην κολλητή της ήταν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, από την ώρα που ετοιμαζόταν ακόμη για να φορέσει το νυφικό της. Κι έδειξε με κάθε τρόπο την χαρά της για την ευτυχία τους. Αφού δημοσίευσε πολλά stories στον λογαριασμό της στο Instagram. Την βλέπουμε να τραγουδά και να χορεύει και τέλος, να είναι αυτή που πιάνει την ανθοδέσμη που πέταξε η νύφη κατά το έθιμο. Το υλικό που δημοσίευσε στα συνεχόμενα stories σθγκέντρωσε το ΟΚ σε ένα όμορφο βίντεο.

Η Ηλιάνα φορούσε ένα γαλάζιο σατέν φόρεμα με ψηλό λαιμό με αποκαλυπτικό κόψιμο στην πλάτη, που τόνιζε τη σιλουέτα της.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Ηλιάνα στάθηκε μαζί με τις ανύπαντρες κοπέλες στην πίστα για να πιάσει την νυφική ανθοδέσμη. Και τα κατάφερε πανηγυρικά! Τουλάχιστον η κολλητή της της έδωσε τη «σειρά» για να είναι η επόμενη που θα ντυθεί νύφη.

 

Στη συνέχεια στόλισε την ανθοδέσμη στο τραπέζι που καθόταν για να την χαρεί την υπόλοιπη βραδιά. Βέβαια το ότι περίμενε μαζί με τις άλλες κοπέλες για να την πιάσει, δίνει ένα ακόμη στοιχείο πως το διαζύγιό της έχει προχωρήσει. Και έτσι διαλύει τις φήμες που την θέλουν ακόμη παντρεμένη.

Τα νέα της επαγγελματικά σχέδια αφορούν δύο εκπομπές στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ

Το My Style Rocks επιστρέφει στον ΣΚΑΙ και αυτή τη φορά είναι οριστικό. Γιατί πολλά ακούσαμε και για τον χειμώνα που πέρασε, αλλά τελικά το κανάλι του Φαλήρου έκανε πίσω

Ο ΣΚΑΙ προγραμμάτιζε αρχικά να εντάξει το My Style Rocks στην απογευματινή ζώνη από τον Ιανουάριο και μετά. Δηλαδή σχεδίαζε να αντικαταστήσει το Κάτι ξαναψήνετα» που παρουσίαζε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Αλλά τα νούμερα τηλεθέασης που έκανε το μαγειρικό παιχνίδι έκαναν τους υπεύθυνους του καναλιού να το ξανασκεφτούν. Έτσι κι αλλιώς είχε έγκριση για συγκεκριμένα επεισόδια.

Κι ενώ αποφάσισαν να κρατήσουν το παιχνίδι στην ώρα του και να μεταθέσουν το Μy Style Rocks, για την επόμενη σεζόν, τελικά ούτε αυτό το σενάριο θα παίξει.

Γιατί έρχεται το ενδεχόμενο εκλογών να τα ανατρέψει όλα. Ο ΣΚΑΙ σε αυτήν την περίπτωση δεν πρόκειται να χάσει ούτε δευτερόλεπτο από την απογευματινή ζώνη σε ψυχαγωγικές εκπομπές. Αλλά θα αξιοποιήσει τον τηλεοπτικό χρόνο για το ενημερωτικό του κομμάτι. Και είναι προφανές ότι θα χρησιμοποιήσει τη ζώνη αυτή για πολιτική εκπομπή.