Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ερωτευμένη ξανά με τον… σύζυγό της! Λύθηκε το μυστήριο στα Κουφονήσια

Συντάκτης: Newsroom

7 Ιουλίου 2022 08:29

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Φαίνεται ότι παίρνει τέλος το θρίλερ με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Η οποία συνεχίζει τις διακοπές της απολαμβάνοντας τις ομορφιές και τα καταγάλανα νερά των Κυκλάδων.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου περνά τις ημέρες ξεκούρασής της ανάμεσα στα αγαπημένα της Κουφονήσια και τη Μύκονο όπου βρίσκεται η αδελφή της. Στα Κουφονήσια εκτός από τη μέντορά της και στενή φίλη της Έλενα Χριστοπούλου και την παρέα τους εμφανίστηκε και ένας πολύ γοητευτικός άνδρας. Ο οποίος από την πρώτη στιγμή έδειξε ιδιαίτερη τρυφερότητα με την Ηλιάνα.

Το μοντέλο και παρουσιάστρια δείχνει να απολαμβάνει πολύ την παρέα του και οι δύο είναι αυτοκόλλητοι και αχώριστοι.

Ο έρωτας χτύπησε ξανά την πόρτα του μοντέλου και παρουσιάστριας; Όλοι λένε ναι. Μόνο που ο νέος της σύντροφος στην πραγματικότητα δεν είναι και τόσο νέος. Δεν μιλάμε για ηλικία φυσικά. Ο νέος σύντροφος της Ηλιάνας Παπαγεωργίου είναι ο… σύζυγός της. Όχι, δεν πρόκειται για πλάκα, είναι η πραγματικότητα. O νέος της σύντροφος είναι ο άνδρας που έχει παντρευτεί!

Ο λόγος για τον Γιάννη Καραβασάνη με τον οποίο η Ηλιάνα ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Ή για να ακριβολογούμε με θέα τον Ειρηνικό.

Ο Γιάννης Καραβασάνης είναι αρχιτέκτονας και με την Ηλιάνα γνωρίστηκαν το 2010. Ερωτεύθηκαν σχεδόν με την πρώτη ματιά. Η χημεία τους ήταν εξαιρετική και ο έρωτάς τους μεγάλωνε μέρα με τη μέρα. Το 2015 αποφάσισαν να κάνουν το μεγάλο βήμα στη σχέση τους και να φορέσουν βέρα στο δεξί. {αντρεύτηκαν στο Λος Άντζελες σε κλειστό κύκλο. Κουμπάροι στον γάμο ήταν η φιλη τους, η τραγουδίστρια Γιάννα Τερζή και ο hair stylist Δημήτρης Γιαννέτος, ο οποίος είναι ο κολλητός του μοντέλους και παρουσιάστριας.

Η Ηλιάνα και ο Γιάννης μπορεί να χώρισαν. Μπορεί η Ηλιάνα να επέστρεψε στην Ελλάδα, αλλά οι σχέσεις τους παρέμεναν εξαιρετικές. Και πλέον όλα δείχνουν ότι το ειδύλλιό τους φούντωσε ξανά. Άφησαν πίσω αυτά που τους χώριζαν και δείχνουν ότι δίνουν μία ακόμη ευκαιρία στη σχέση τους.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ερωτευμένη ξανά - Οι πρώτες φωτογραφίες με τον νέο της σύντροφο Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ερωτευμένη ξανά - Οι πρώτες φωτογραφίες με τον νέο της σύντροφο