Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Έτσι σχολίασε το unfollow του Snik

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

19 Σεπτεμβρίου 2022 09:32

Δεν φαίνεται να πείραξε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου το unfollow από τον πρώην σύντροφό της, Snik καθώς κατέστησε σαφές πως έχει αφήσει πίσω της τον τράπερ.

Το μοντέλο και παρουσιάστρια Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος προκειμένου να ταξιδέψει στην Τενερίφη για το παιχνίδι «Love Island».

Η παρουσιάστρια θα βρίσκεται για τους επόμενους τρεις μήνες στο νησί της Ισπανίας και μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day» τόνισε πόσο ενθουσιασμένη είναι με το νέο πρότζεκτ του ΣΚΑΪ.

Η Παπαγεωργίου μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τις πρόσφατες δηλώσεις της για τον πρώην αγαπημένο της Snik, το unfollow που της έκανε όπως και για την επανασύνδεση με τον σύντροφό της, Γιάννη Καραβασάνη.

«Δεν συζητάμε τα προηγούμενα όταν είμαστε στα επόμενα. Είναι ντροπή» απάντησε η παρουσιάστρια, σε ό,τι έχει να κάνει με τον Snik.

Αναφορικά με τον σύντροφό της, Γιάννη Καραβασάνη και το ενδεχόμενο να ταξιδέψει στην Τενερίφη για να βρεθεί στο πλευρό της, η Παπαγεωργίου δήλωσε: «Θα μου λείψει ο σύντροφός μου, όλα θα μου λείψουν.

Πάω για δουλειά στην Τενερίφη, δεν πάω για διακοπές. Μου ευχήθηκε τα καλύτερα ο σύντροφός μου».

Υπενθυμίζεται πως προ ημερών ο τράπερ Snik έκανε unfollow την πρώην σύντροφό του και παρουσιάστρια.

Πολλοί θεωρούν ότι προχώρησε σε αυτήν την ενέργεια επειδή ενοχλήθηκε από πρόσφατες δηλώσεις της για εκείνον. Σημειώνεται πως μετά τον χωρισμό τους, η Παπαγεωργίου και ο Snik κρατούσαν από καλές έως τυπικές σχέσεις.

Παράλληλα, δεν αποκάλυψαν τον λόγο που δεν είναι πια μαζί.

Εντούτοις, μία πρόσφατη συνέντευξη της παρουσιάστριας και μοντέλου, προκάλεσε το… unfollow του τράπερ στο Instagram, στην άλλοτε αγαπημένη του.

Πρώτος το εντόπισε ένας follower της Soula Glamorous, η οποία έσπευσε με τη σειρά της να το αναδημοσιεύσει.

Η Παπαγεωργίου είχε αναφέρει στην εκπομπή «Πρωινό μας» στον ΣΚΑΪ: «Το ότι υπάρχει μία εικόνα σε έναν άνθρωπο, δεν σημαίνει ότι υπάρχει το ίδιο μέσα και σε ένα σπίτι.

Υπάρχει τεράστια διαφορά και απόκλιση. Επίσης, ο κάθε άνθρωπος έχει τα όριά του και τα βάζει από την αρχή.

Εγώ είμαι άνθρωπος με όρια και είμαι άνθρωπος που έχει περάσει καλά στις επιλογές του, δεν έχω κανένα παράπονο, τώρα το τι συμβαίνει έξω από το σπίτι μου δεν το γνωρίζω και δεν με αφορά.

Στενοχωριόμουν για κάποια πράγματα και κάποιες συμπεριφορές. Πολύ. Και δεν το καταλαβαίνω κιόλας αλλά ελπίζω να περάσει αυτό και να είναι ίσως κάποιο πρόβλημα, κάποια στενοχώρια, κάποια δυσαρέσκεια αλλά εγώ δεν είμαι ψυχολόγος και δεν θα λύσω τα προβλήματα όλου του κόσμου.

Δόξα τω Θεό έχω τα δικά μου και είναι πάρα πολλά. Ας λύσω αυτά για αρχή».