Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η ασπρόμαυρη φωτογραφία με μπικίνι

Συντάκτης: Newsroom

17 Αυγούστου 2022 16:15

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η ασπρόμαυρη φωτογραφία με μπικίνι

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου συνεχίζει τις καλοκαιρινές της διακοπές και γεμίζει μπαταρίες για τον Σεπτέμβριο, που θα ξεκινήσει η τηλεοπτική σεζόν.

Υπενθυμίζουμε, ότι το μοντέλο θα παρουσιάσει το νέο ριάλιτι του ΣΚΑΪ, «Love Island».

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram και μάλιστα έκανε μια νέα ανάρτηση.

Πιο συγκεκριμένα το μοντέλο ανέβασε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία στην οποία ποζάρει με το μπικίνι της και το πουκάμισό της.

Love Island: Ο κωδικός “σεντόνι” που φοβίζει την παραγωγή του reality

Όλα είναι έτοιμα για το νέο ριάλιτι γνωριμιών του ΣΚΑΪ Love Island με παρουσιάστρια την Ηλιάνα Παπαγεωργίου που αναμένεται να βγει στις τηλεοπτικές οθόνες στα τέλη Σεπτεμβρίου

Και μπορεί στο εξωτερικό το συγκεκριμένο project κυριολεκτικά να σπάει ταμεία αφού όπου και να έχει παίξει η τηλεθέαση έχει χτυπήσει κόκκινο με τις ερωτικές περιπτύξεις, τις αντιζηλίες, τις έχθρες λλά και τις εκρήξεις των παικτών.

Στην Ελλάδα όμως τα πράγματα Θα πρέπει να γίνουν πιο light αφού σύμφωνα με τα όσα επιτάσσει το Eθνικό συμβούλιο ραδιοτηλεόρασης πολλά εκ των γεγονότων που συμβαίνουν στο project σε άλλες χώρες δεν μπορούν να προκληθούν από την ελληνική τηλεόραση

Έτσι παρά το γεγονός ότι από την Ελληνική παραγωγή περιμένουν πως και πως οι παίκτες να έρθουν όλο και πιο κοντά όμως δεν μπορούν να παίξουν τίποτα παραπάνω μέχρι τη στιγμή που θα τον σκεπάσει το… σεντόνι.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του zougla.gr η παραγωγή έχει δώσει εντολή στους συντάκτες του Reality να σταματούν το μοντάζ την στιγμή που το σεντόνι θα καλύπτει τους παίκτες για να συνεχίσουν την αγάπη και τον έρωτα τους στο κρεβάτι του σπιτιού.

Έτσι όταν οι παίκτες έχουν πιο κοντά ο ένας με τον άλλον και οδηγηθούν σε ποιο προσωπικές στιγμές θα σημάνει κωδικός σεντόνι και έτσι οτιδήποτε γίνει μετά δεν θα μπορεί να προκληθεί στον τηλεοπτικό αέρα και τα κόβετε στο μοντάζ.

Επίσης υπάρχει και ο φόβος των προστίμων που έπαιζαν στο μπάτσελορ λόγω υποβάθμισης τηλεοπτικού προγράμματος άλλα και υποβάθμιση της γυναίκας τα πράγματα θα είναι ιδιαίτερα ισορροπημένα μέσα στο reality.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα γίνει και ένα μικρό φροντιστήριο στους παίκτες ώστε να ξέρουν που κινούνται και μέχρι που μπορώ να φτάσω ώστε να μη δημιουργηθούν προβλήματα που θα αναγκάζουν την παραγωγή να αποβάλουν κάποιον παίκτη από το reality.