Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η προφητική της ατάκα για το ξύλο ανάμεσα σε Light και Snik

Συντάκτης: Newsroom

29 Ιουνίου 2022 14:16

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η προφητική της ατάκα για το ξύλο ανάμεσα σε Light και Snik

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία για αρκετά μεγάλο διάστημα βρισκόταν σε σχέση με τον Snik, είχε μιλήσει στο περιοδικό Nitro, και είχε αναφερθεί σε αυτό που την γοήτευσε στο Snik.

Παράλληλα, είχε αναφερθεί στο χαστούκι του Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ, και στο πώς θα αντιδρούσε αν ένας άνδρας έκανε κάτι αντίστοιχο για χάρη της.

Για κάποιο λόγο σήμερα, τα λόγια της ακούγονται προφητικά.

«Φαινομενικά είμαστε (2 διαφορετικοί πλανήτες). Ερωτεύτηκα την καλοσύνη του Δημήτρη, την αμεσότητα του, την ειλικρίνεια που συνάντησα για πρώτη φορά σε άνθρωπο στην Ελλάδα. Ειλικρίνεια στα πάντα του. Με νοιάζεται αληθινά, είναι τζέντλεμαν» είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Ήταν τζέντλεμαν όπως το έχουμε δει στις παλιές ταινίες. Όταν ερωτεύεσαι με κάποιον, δεν σε νοιάζει τι λέει ο καθένας. Αυτό που είχα με τον Δημήτρη δεν μετριέται με την εμφάνιση, με τα ρούχα που φοράει, τι αυτοκίνητο οδηγάει και αν είναι πρώτος στο Spotify. Εμένα με νοιάζει όταν ξαπλώνουμε μαζί το βράδυ στο κρεβάτι, να σκέφτεται να φέρει ένα ποτήρι νερό για μένα».

Στην συνέχεια απαντά στο αν θα την πείραζε σε περίπτωση που μια μέρα το αγόρι της πλακωνόταν με κάποιον για χάρη της. Η ίδια αναφέρει χαρακτηριστικά: «Γιατί να πλακωθεί αυτός; Θα πλακωθώ εγώ με όποιον με πειράξει».

Μάλιστα χαρακτήρισε το χαστούκι του Smith στον Rock, «ό,τι χειρότερο έχει δει», λέγοντας ότι δεν θα έστελνε τον σύντροφό της να κάνει κάτι αντίστοιχο. «Δεν θα έλεγα ποτέ στον άλλο να σηκωθεί να ρίξει χαστούκι. Άμα είναι να γυρίσουμε και στο 1920».

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η προφητική της ατάκα για το ξύλο ανάμεσα σε Light και Snik

Snik και Light: Στημένο περιστατικό για οικονομικό όφελος;

Snik και Light Snik: Οικονομικό όφελος βλέπουν άνθρωποι της μουσικής στο σκηνικό ντροπής που προκάλεσαν οι δύο τράπερ στα MAD Awards.

Σύμφωνα με το ρεπορταζ του Sportime οι δύο «μουσικοί» πιάστηκαν στα χέρια ενώ λίγο αργότερα ακολούθησε σύρραξη των μπράβων του ενός με του άλλου. Κι όλα αυτά μέσα σ’ ένα γήπεδο κατάμεστο από κόσμο… Μπροστά στα μάτια παιδιών. Το Twitter «τσάκισε» τους Snik και Light με το #Cancel_trappers

Πολλοί βεβαίως στον χώρο της μουσικής βλέπουν ένα στημένο καυγά, για λόγους διαφήμισης και προβολής, προκειμένου να γίνει σάλος και οι δύο τράπερ να γίνουν ευρύτερα γνωστοί, αποκομίζοντας οικονομικό όφελος.

Κάτι που άλλωστε γίνεται στις ΗΠΑ, όπου οι τράπερ συνηθίζουν να προκαλούν «θέματα» προκειμένου να τους μάθει ο κόσμος (έστω και μέσα από αρνητική δημοσιότητα) και να αποκτήσουν οντότητα.

Οι φαν φυσικά τόσο του Snik όσο και του Light είναι αδύνατο να φανταστούν ότι όλο αυτό το πράγμα είναι «φτιαχτό», πάντα όπως αναφέρουν άνθρωποι του χώρου. Έτσι φανατίζονται ακόμη περισσότερο υποστηρίζοντας είτε τον έναν είτε τον άλλον.

Από εκεί και πέρα διαβάσατε εκόμη ότι ανήλικοι με «όπλα» δίνουν μαζί με τον «αρχηγό» τους την καλύτερη απάντηση σε Snik, Light και MAD VMA. Και μάλιστα χωρίς να το γνωρίζουν! Ο λόγος φυσικά για την παρέα παιδιών μαζί με τον μεγάλο Σταύρο Ξαρχάκο που έμαθαν να παίζουν τη Φραγκοσυριανή,

Μια πολύ όμορφη εικόνα που έδειξε το πρόσωπο της πραγματικής Ελλάδας και της πραγματικής ελληνικής μουσικής, αυτής που θέλουν να ακούει συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων.

Πάντως τόσο ο Snik όσο και ο Light παρουσιάζονται αμετανόητοι και συνεχίζουν να προκαλούν με τα όσα λένε για το περιστατικό.