Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Καυτά φιλιά στην παραλία με τον πρώην σύζυγό της

Συντάκτης: Newsroom

9 Ιουλίου 2022 11:15

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Καυτά φιλιά στην παραλία με τον πρώην σύζυγό της

Είναι ξανά μαζί και με… αποδείξεις! Με τον πλέον επίσημο τρόπο αποδεικνύεται ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο πρώην σύζυγό της Γιάννης Καραβασάνης είναι και πάλι ζευγάρι και μάλιστα full in love.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ζει ξανά τον έρωτά της με τον άνδρα της ζωής της. Και περνά τις πιο χαρούμενες διακοπές της στις Κυκλάδες παρέα με τον αγαπημένο της. Ο οποίος δεν της έκανε… εθιμοτυπική επίσκεψη στα Κουφονήσια. Το ζευγάρι είναι και πάλι πολύ ερωτευμένο και το δείχνει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο.

Ο φακός του περιοδικού ΟΚ! τους απαθανάτισε μαζί στην παραλία Πορί στα Κουφονήσια. Δεν έλειπαν τα τρυφερά στιγμιότυπα ούτε και τα καυτά φιλιά ανάμεσά τους. Όπως αναφέρει άνθρωπος από το περιβάλλον τους, «μπορεί να είχαν χωρίσει, διατηρούσαν όμως άριστες σχέσεις. Ο ένας δεν έβγαλε από τη ζωή του τον άλλο και είχαν συχνή τηλεφωνική επικοινωνία».

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Γιάννης Καραβασάνης παντρεύτηκαν το 2015 στο Λος Άντζελες με κουμπάρους τη Γιάννα Τερζή και τον Δημήτρη Γιαννέτο.
Ήταν ένας γάμος που έγινε αθόρυβα, με το 34χρονο μοντέλο παρουσιάστρια να αποφεύγει τα επόμενα χρόνια σχετικές ερωτήσεις σε συνεντεύξεις της, θέλοντας να κρατήσει το γεγονός ως επτασφράγιστο μυστικό.

Στο μεσοδιάστημα χώρισαν, για να φτάσουμε στο σήμερα, που, όπως όλα δείχνουν, αποφάσισαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στον έρωτα.
Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφόρησε έντονα η πληροφορία ότι ο έρωτάς τους αναβίωσε, εξαιτίας της παρουσίας του Γιάννη στα Κουφονήσια. Πλέον αυτό φαίνεται και με… αποδείξεις. Έστω κι αν οι δύο τους δεν λένε απολύτως τίποτα για την επανασύνδεση.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Ηλιάνα Παπαγεωργίου