Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ο άγνωστος πόλεμος με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στον ΣΚΑΪ

Συντάκτης: Newsroom

10 Ιουνίου 2022 10:00

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ο άγνωστος πόλεμος με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στον ΣΚΑΪ

Ανάβει το μεταγραφικό παζάρι στην ελληνική τηλεόραση. Με εκπλήξεις και αρκετές ανατροπές, οι οποίες θα προκαλέσουν αίσθηση. Όπως για παράδειγμα, η έκπληξη που ένιωσαν όσοι δεν γνώριζαν τον άγνωστο πόλεμο στον ΣΚΑΪ ανάμεσα στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Και το κανάλι του Φαλήρου ψάχνει τη χρυσή τομή.

Πάντως, οφείλουμε να βγάλουμε το καπέλο μας στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Το κορίτσι (και τι κορίτσι… κορίτσαρος!) αποδεικνύεται Χαίλάντερ. Στην αρχή όλοι ήταν σίγουροι ότι θα μείνει εκτός τηλεόρασης του χρόνου. Στο παζάρι των μεταγραφών όλα είναι ανοικτά μέχρι την τελευταία στιγμή. Και τίποτα δεν είναι τελειωμένο αν δεν πέσουν οι υπογραφές.

Κι εκείνη θα εμφανιστεί τελικά όχι με ένα αλλά με δύο πρότζεκτ στον ΣΚΑΪ την επόμενη σεζόν. Για το Love Island έπαιξαν πολλές, από την Ιωάννα Μαλέσκου μέχρι την Κόνι Μεταξά και τη Ζοζεφίν. Ξεχάστε τα όλα. Η Ηλιάνα πήρε την παρουσίαση του νέου ριάλιτι και μάλιστα όπως μου λένε έπειτα από ένα ραντεβού. Με συνοπτικές διαδικασίες δηλαδή.

Το επόμενο χτύπημα είναι πιο μεγάλο. Αν και ήταν εντελώς αθόρυβο. Μέχρι τώρα διέρρεε ότι το My Style Rocks (που θα βγει τελικά φθινόπωρο και όχι στο δεύτερο μισό) θα είχε παρουσιάστρια την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η οποία μάλιστα ήξερε πολύ καλά το ριάλιτι και ετοιμαζόταν μετά το τέλος του Κάτι ξαναψήνεται.

Όμως, η Ηλιάνα της παίρνει την μπουκιά από το στόμα

Βέβαια, για να πούμε την αλήθεια, ο ΣΚΑΪ είναι εκείνος που της παίρνει την μπουκιά. Γιατί το κανάλι έκανε πίσω στην επιλογή του και μίλησε με την Παπαγεωργίου. Η οποία συμφώνησε σε όλα με τον σταθμό. Κάτι που ουσιαστικά επιβεβαίωσε και ο Νίκος Μουτσινάς στην εκπομπή του.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου λοιπόν, εκτοπίζει την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και το μέλλον της τελευταίας παραμένει θολό μετά το τέλος του Κάτι ξαναψήνεται. Το οποίο μπορεί να πάρει κάποια επεισόδια τη νέα σεζόν, αλλά μέχρι εκεί. Λέτε όλο αυτό να βγει τελικά σε καλό για τη Ροδίτισσα παρουσιάστρια; Σας μπερδέψαμε;

Η Σπυροπούλου λόγω και της εξαιρετικής σχέσης της με τον Ατζούν ήθελε το My Style Rocks, αλλά δεν ξετρελαινόταν κιόλας. Αυτό που την κεντρίζει περισσότερο είναι μία εκπομπή το Σαββατοκύριακο. Και όπως σας έχουμε αποκαλύψει, απέναντι από τη Ναταλία Γερμανού. Πάντως, εγώ εξακολουθώ να το βλέπω δύσκολο. Δεν το αποκλείω, αλλά είναι δύσκολο.

Ο μιντιάκιας