Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ο κρυφός γάμος και το διαζύγιο

21 Μαΐου 2022 10:14

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η εκπληκτική ομοιότητα με την μητέρα της

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποφεύγει να μιλάει για την προσωπική της ζωή και κατάφερε για χρόνια να «κρύψει» ότι υπήρξε παντρεμένη!

Το εκθαμβωτικό μοντέλο Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας το 2015 στο Λος Άντζελες με τον αγαπημένο της Γιάννη. Είναι αρχιτέκτονας και κατάγεται από τον Βόλο. Οι δυο τους, βέβαια, δεν είναι μαζί εδώ και αρκετό καιρό καθώς από το 2018 ακολουθούν ξεχωριστούς δρόμους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2010 μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα και ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα. Ο Γιάννης είναι εμφανίσιμος και πολύ κοντά στην ηλικία με εκείνη. Αρχικά, διατηρούσαν σχέση από απόσταση. Η Παπαγεωργίου διέμενε και εργαζόταν στις ΗΠΑ, ενώ ο Γιάννης ήταν κάτοικος Βόλου. Ο τελευταίος έκανε συχνά ταξίδια προκειμένου να τη βλέπει και να περνάει χρόνο μαζί της.

Έπειτα από λίγο καιρό ζούσαν στη Νέα Υόρκη. Τελικά, παντρεύτηκαν ενώπιον ελάχιστων καλεσμένων –σχεδόν κρυφά!- στο Λος Άντζελες έπειτα από επιθυμία του μοντέλου. Σημειώνεται πως ο γάμος βοήθησε και σε κάποιες γραφειοκρατικές διαδικασίες.

Οι κουμπάροι ήταν η τότε συγκάτοικος της Παπαγεωργίου και διάσημη τραγουδίστρια Γιάννα Τερζή και ο κομμωτής Δημήτρης Γιαννέτος.

Το ζευγάρι πραγματοποίησε επίσημη εμφάνιση στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στα «Madwalk» του 2018. Επίσης, το καλοκαίρι πριν από τον γάμο έκαναν διακοπές μαζί στη Μύκονο. Όσοι τους είχαν δει στο «νησί των ανέμων», έλεγαν ότι ήταν πολύ ερωτευμένοι.

Ωστόσο, ο γάμος δεν διήρκησε πολύ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έπειτα από μόλις έναν χρόνο πήραν την απόφαση να χωρίσουν. Πάντως, το 2017 φαίνεται να υπήρξε επανασύνδεση αλλά τελικά η σχέση ολοκληρώθηκε οριστικά το 2018. Έκτοτε φαίνεται πως έχουν διακόψει κάθε επαφή.

Η Παπαγεωργίου δεν μίλησε για τον γάμο, ο οποίος στην Ελλάδα έγινε γνωστός έπειτα από καιρό. Μάλιστα, διέρρευσαν και φωτογραφίες από την τελετή.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στην εκπομπή «Pop Up» που παρουσίαζε στον Alpha, το 2020, ρωτήθηκε από συνεργάτη της στο πάνελ αν ισχύει ότι την πάντρεψε η Γιάννα Τερζή. Εκείνη απάντησε: «Πολλά λάθη ξέρετε, πολλά πράγματα που δεν ισχύουν».

Ο δημοσιογράφος επέμεινε: «Δεν ισχύει η κουμπαριά ή δεν ισχύει ο γάμος;» και η Παπαγεωργίου τόνισε: «Δεν ισχύει τίποτα. Είμαι μια ελεύθερη γυναίκα. Ελεύθερη δεν είμαι, είμαι σε σχέση»!