Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Οι αποκαλύψεις για τoν Snik, η ζωή εκτός modeling και η τηλεόραση

3 Δεκεμβρίου 2019 08:38

Ηλιαν

Η Ηλιάννα Παπαγεωργίου φέτος ζει την απόλυτη ισορροπία τόσο επαγγελματικά ως κριτής του GNTM όσο και στην προσωπική της ζωή, καθώς ζει τον έρωτα με τον ράπερ Snik. Η κριτής του «Greece’s Next Top Model» έκανε ένα μικρό διάλειμμα από τις υποχρεώσεις της και παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Celebrity και στην Μυρτώ Μήτσιου, μιλώντας, μεταξύ άλλων, για τα νέα δεδομένα στη ζωή της, το modeling και την τηλεόραση.
-Είναι η δεύτερη χρονιά σου στην Ελλάδα. Τελικά πού σου αρέσει περισσότερο να ζεις;
Εννοείται στην Ελλάδα. Εδώ γεννήθηκα, εδώ μεγάλωσα, εδώ είναι η οικογένειά μου, εδώ είναι βασικά η πατρίδα μου, εδώ μου αρέσει περισσότερο! Και έπειτα σχεδόν από δέκα χρόνια στο εξωτερικό, νομίζω ήρθε η στιγμή να κάνω αυτό που μου αρέσει.
-Τι κάνει ένα κορίτσι με τη δική σου διεθνή καριέρα να θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα αυτή την εποχή; Εκτός από το GNTM…
Φέτος επέλεξα να περάσω λίγο καλά. Να έχω το σπίτι μου, να κάνω τη δουλειά μου χωρίς άγχος, να μην ταλαιπωρούμαι. Δεν είμαι πια 20 χρόνων, τα έχω ζήσει όλα αυτά, έχω περάσει πάρα πολύ ωραία, αλλά τώρα θέλω να περάσω λίγο καλύτερα.
-Φαίνεσαι πολύ σίγουρη και με μεγάλη αυτοπεποίθηση στα επαγγελματικά σου. Είσαι έτσι και στην προσωπική σου ζωή;
Γενικά δεν είμαι έτσι –στη δουλειά μου ίσως έχω καταφέρει να δίνω αυτή την εντύπωση. Είμαι κανονικός άνθρωπος, έχω τους προβληματισμούς μου και παλεύω με τις ανασφάλειές μου, απλώς έχοντας ζήσει κάποια πράγματα –όχι πολλά, η αλήθεια είναι- πλέον ξέρω ακριβώς τι θέλω σε κάποιους τομείς, όπως είναι η επαγγελματική και η προσωπική μου ζωή.
-Η τηλεόραση έχεις τους δικούς της κανόνες. Τι σε δυσκόλεψε περισσότερο;
Δεν με προβλημάτισε καθόλου η έκθεση ούτε η ομάδα, γιατί περνάμε πολύ ωραία. Δυσκολεύτηκα λίγο με τη σοβαρότητα του concept, με το νέο μου ρόλο ως κριτής και πως αυτό βγαίνει προς τα έξω. Δεν μου ήταν εύκολη η προσπάθεια να σταθώ σε ένα πάνελ ανάμεσα σε καταξιωμένους ανθρώπους, και παράλληλα, να είμαι ο εαυτός μου, γιατί είμαι ένα κορίτσι ακόμα. Μου ήταν αρκετά δύσκολο να βρω αυτή τη ισορροπία.

Ηλιάν

-Και τι σου άρεσε περισσότερο;
Ότι γελάμε πάρα πολύ. Και ότι γύρισα στην Ελλάδα και κατευθείαν βρήκα μια καινούργια οικογένεια.
-Μετά το GNTM, θα ήθελες να παραμείνεις στην τηλεόραση;
Μου αρέσει ο χώρος της τηλεόρασης, έχει ενδιαφέρον, μυστήριο, γιατί ακόμα τον ανακαλύπτω και μου δίνει την ευκαιρία να μάθω πολλά πράγματα. Ναι, θα ήθελα να δοκιμάσω κι άλλα.
-Όπως τι;
Δεν το έχω σκεφτεί ακόμη. Αλλά θα ήθελα να είναι κάτι που θα μπορώ να το υποστηρίξω.
-Ήσουν έτοιμα να δεχτείς όλη αυτή τη συζήτηση και την κριτική για την προσωπική σου ζωή;
Γενικά είμαι άνθρωπος που προστατεύω πάρα πολύ την καρδιά μου. Τα πράγματα που έχουν να κάνουν με τα συναισθηματικά μου δεν τα συζητάω ούτε με τους πιο κοντινούς ανθρώπους μου. Μου είναι πολύ δύσκολο να ανοιχτώ και να πω. Θέλω να τα ζω και να τα μοιράζομαι μόνο με τον άνθρωπο που είμαι μαζί. Όταν είμαι. Όταν κάνω όμως μια επιλογή, είμαι 100% σίγουρη γι’ αυτή. Οπότε, το τι μπορεί να λέει ο καθένας είναι δικαίωμά του, το σέβομαι απόλυτα, όπως ελπίζω ότι και εκείνοι σέβονται την όποια επιλογή μπορεί να κάνω εγώ και οποιοσδήποτε στη ζωή του.
-Τι κάνει τον συγκεκριμένο άνθρωπο τόσο διαφορετικό που την έδωσες την ευκαιρία να μπει στη ζωή του;
Σε μια σχέση, υπάρχουν δύο άνθρωποι, οπότε και οι δύο δίνουν ευκαιρία ο ένας στον άλλον. Προφανώς, κάποιος σου τραβάει με κάποιον τρόπο την προσοχή και θέλεις να το δοκιμάσεις.
-Είσαι τόσο ευτυχισμένη όσο φαίνεσαι;
Περνάω μια φάση που μου αρέσει. Βγαίνω έξω πολύ και μένω μέσα πολύ. Νιώθω την ανάγκη να διασκεδάσω, να δοκιμάσω καινούργια φαγητά, να πιω κοκτέιλ – που ποτέ δεν μου άρεσαν, αλλά δεν έχει σημασία- να κάνω όσα μου είχαν λείψει. Νιώθω σαν να ενηλικιώθηκα τώρα και ξαφνικά μου επιτρέπεται να δοκιμάσω όσα στερήθηκα όλα αυτά τα χρόνια. Και συνειδητοποιώ καθημερινά ότι είναι ωραία η ζωή εκτός του modeling.