Ηλιάνα Παπαγεωργίου: ποιος Snik; Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος!

Συντάκτης: Newsroom

22 Ιουνίου 2022 14:20

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: ποιος Snik; Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Snik μετά έχουν πια γυρίσει σελίδα στη ζωή τους. Και μπορεί η σχέση τους να απασχόλησε πολύ τα media και τους φωτογράφους, τώρα όμως και οι δυο τους πάνε για άλλα

Μετά από τον Snik φαίνεται πως και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει βρει νέο άνθρωπο στο πλευρό της. Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε στον αγαπημένο της καλοκαιρινό προορισμό, στα Κουφονήσια.

Ο τράπερ φαίνεται πως βρίσκεται σε σχέση με τη νεαρή καλλονή Γιώτα Ιωαννίδου, η οποία εργάζεται στον χώρο της εστίασης. Αλλά και η Ηλιάνα τον βρήκε στο πρόσωπο ενός γοητευτικού νέου άνδρα. Κι έτσι αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στην προσωπική της ζωή.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του περιοδικού You που παρουσίασε το πρωΐ η εκπομπή Happy Day, βγήκαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και το νέο της σύντροφο. Το μοντέλο απαθανατίστηκε σε παραλία στα Κουφονήσια με νέο συνοδό. Ενώ οι δυο τους είχαν μια ιδιαίτερη οικειότητα μεταξύ τους.

Όπως είδαμε στην εκπομπή Happy Day, το μοντέλο βρέθηκε στα Κουφονήσια με νέο συνοδό. Με τους δυο τους να έχουν μια ιδιαίτερη οικειότητα μεταξύ τους. Με ασπρόμαυρο μπικίνι και μεγάλα γυαλιά ηλίου και εντυπωσιακό κορμί, το μοντέλο, όπως ήταν φυσικό, «μαγνήτισε» όλα τα βλέμματα στην πλαζ.

φωτογραφίες: You, Instagram –@ilianapapageorgiou