Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Σας ικετεύω, είναι πάνω από τις δυνάμεις μου» – Η απίστευτη αποκάλυψη της παρουσιάστριας στον αέρα της εκπομπή της

Δημοσιεύθηκε: 6 Ιανουαρίου 2021 20:00
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Σας ικετεύω, είναι πάνω από τις δυνάμεις μου» - Η απίστευτη αποκάλυψη της παρουσιάστριας στον αέρα της εκπομπή της

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκανε μια απίστευτη αποκάλυψη στον αέρα του Pop Up.  Ανέφερε, πως είχε πει ψέματα στους ιθύνοντες του GNTM για να αποφύγει το γύρισμα, με σκοπό να πάει στον γάμο της Μαρίας Μενούνος.

«Λέω δε γίνεται, έχω σοβαρή δουλειά, έχω υποχρέωση, δεν μπορώ να έρθω με τίποτα. Σας ικετεύω… Σας ζητώ χίλια συγγνώμη, δε γίνεται να έρθω είναι πάνω από τις δυνάμεις μου», άρχισε να αποκαλύπτει η παρουσιάστρια η οποία τελικά βρέθηκε… μπλεγμένη.

«Πάω στον γάμο της Μαρίας, μου λέει η Έλενα, μου λένε και όσοι το κατάλαβαν ότι θα πάω εκεί “Μην τολμήσεις και ανεβάσεις φωτογραφία και δούμε ότι ήσουν εκεί”. Φτάνω στο τραπέζι και βλέπω όλες τις κάμερες, Alpha, Star, Mega ANT1 και βλέπω την κάμερα του Star και κρυβόμουν στο τραπέζι», συνέχισε. «Καλέ, με πήρανε χαμπάρι», παραδέχτηκε.

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT