ΗΛΙΑΝΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ – SNIK Ερωτική απόδραση στο εξωτερικό

27 Μαρτίου 2020 15:40

Σνικ

Ο έρωτάς της δεν κρύβεται. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι full in love με τον Snik και οποτε μιλάει για εκείνον στάζει μέλι. Μάλιστα, οι δυο τους πριν από λίγες ημέρες έκαναν ερωτική απόδραση στο εξωτερικό, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για να χαρούν ο ένας τη συντροφιά του άλλου. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που βλέπουν και μάλιστα σύντομα επισημοποίηση της σχέσης τους, αν και το ζευγάρι προτιμά να μη μιλά γι΄αυτό, παρά μόνο γι΄αυτό που ζει σήμερα.
Χαρακτηριστικά είναι τα λόγια της Ηλιάνας. Η κριτής του GNTM μίλησε στο περιοδικό «Hello» και αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον σύντροφό της. Ήταν και η πρώτη φορά που παραδέχθηκε ότι έχει σκεφτεί ακόμα και τον γάμο μαζί του.

-Το τελευταίο διάστημα νιώθεις πιο άνετα με τη δημοσιότητα που έχει πάρει η σχέση σου με τον Snik. Ισχύει αυτή η εντύπωση ή έτσι ήσουν πάντα;

Έτσι ήμουν πάντα. Ωστόσο, κατά κάποιον τρόπο, επειδή βγαίνουμε συχνά με τον Δημήτρη, δεν κρυβόμαστε, είμαστε και διαχυτικοί, ναι, υπάρχει μια διαφορά συγκριτικά με προηγούμενες σχέσεις μου. Αισθάνθηκα δεμένη μαζί του πολύ πιο γρήγορα απ’ ότι παλαιότερα, κι αυτό το συναίσθημα είναι αμοιβαίο. Εφόσον έχουν βγει τόσες κοινές μας φωτογραφίες, δεν είναι δυνατόν να με ρωτήσει ένας δημοσιογράφος αν είμαι καλά και εγώ να σφυρίζω αδιάφορα. Είμαι πάρα πολύ καλά. Φαίνεται εξάλλου!

-Θα μπορούσε να είναι gentleman και ιππότης;
Είναι ξεκάθαρα gentleman και ιππότης. Ο Δημήτρης είναι φανταστικός σύντροφος.

-Θα τον παντρευτείς;
Ας μου το ζητήσει πρώτα και βλέπουμε!

-Φαντάζομαι ότι θα το έκανες.
Μπορώ να πω ότι είναι κάτι που μου έχει περάσει από το μυαλό. Είμαστε μισό χρόνο με τον Δημήτρη, αλλά περνάμε πολύ καλά και ταιριάζουμε απόλυτα.