Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Snik: Μέσα στο εντυπωσιακό σπίτι τους!

Δημοσιεύθηκε: 12 Απριλίου 2021 20:00
Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Snik: Μέσα στο εντυπωσιακό σπίτι τους!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Snik είναι τρελά ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν. Μάλιστα, εδώ και λίγο καιρό, το μοντέλο και ο ράπερ μένουν στο ίδιο σπίτι.

Το ζευγάρι έχει στεγάσει τον έρωτά του σε μία εντυπωσιακή βίλα με πισίνα, στα βόρεια προάστια.

Η βίλα που εκτείνεται σε δύο επίπεδα, είναι διακοσμημένη με πινελιές και των δύο.

Κατά καιρούς ποστάρουν φωτογραφίες από το σπίτι τους, με πρωταγωνίστρια κυρίως την Ηλιάνα και δεν μπορεί κανείς να μην προσέξει πόσο εντυπωσιακό είναι.

 

Η απόφαση της συγκατοίκησης

Οι δύο τους αποφάσισαν να συγκατοικήσουν σχεδόν από την πρώτη στιγμή της σχέσης τους. Και μπορεί στην αρχή να έμεναν ο ένας στο σπίτι του άλλου, όμως μετά το τέλος της πρώτης καραντίνας αποφάσισαν να μετακομίσουν σε ένα νέο σπίτι στα βόρεια προάστια της Αττικής και πιο συγκεκριμένα στην Πεντέλη.

 

«Μετακόμισα μαζί με τον Snik, είναι αλήθεια. Μέναμε ούτως ή άλλως μαζί με τον Δημήτρη, αλλά πήγαμε σε ένα σπίτι των δυο μας πια, για να είμαστε περισσότερες ώρες μαζί, λόγω της δουλειάς», είχε πει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου το καλοκαίρι, στην παρουσίαση της συνεργασίας της με τον Alpha.

Τόσο η Ηλιάνα Παπαγεωργίου όσο και ο Snik μοιράζονται συχνά διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους και πλάνα από το σπίτι τους.

Πρόκειται για μια μεζονέτα που διαθέτει πισίνα, κήπο, dressing room, αλλά και ένα μπιλιάρδο στον εσωτερικό χώρο του σπιτιού.

Μεγάλη αδυναμία και των δύο είναι ο σκύλος τους, η Μπέλλα, δώρο του καλλιτέχνη στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.