Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τρυφερά στιγμιότυπα με τον σύντροφό της, Γιάννη, σε σπάνια έξοδό τους

Συντάκτης: Newsroom

29 Νοεμβρίου 2022 14:26

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τα τρυφερά στιγμιότυπα με τον σύντροφό της, Γιάννη Καραβασάνη, σε σπάνια έξοδό τους

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ζει (ξανά) τον έρωτα με τον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Καραβασάνη.

To μοντέλο και ο αρχιτέκτονας μετά τον χωρισμό τους αποφάσισαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους και είναι καλύτερα από ποτέ!

Μάλιστα, η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» τους «τσάκωσε» σε βραδινή τους έξοδο στο κέντρο της Αθήνας.
Όπως θα δεις στο βίντεο, ο Γιάννης Καραβασάνης ήταν ιδιαίτερα τρυφερός με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία φαίνεται πιο ερωτευμένη και ευτυχισμένη από ποτέ.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Mιλάει ανοιχτά για τον πρώην σύζυγό της την επανασύνδεση τους και το τέλος της σχέσης της με τον Snik

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρέθηκε στον καναπέ της Φαίη Σκορδά και μίλησε για πρώτη φορά για τον πρώην σύζυγό της τώρα το διαζύγιο την επανασύνδεση τους και τον Snik

«Δεν ισχύει ότι είχα παντρευτεί για να βγάλω βίζα. Έχω πράσινη κάρτα στην Αμερική λόγω δουλειάς. Παντρεμένη ήμουν. Με τον Γιάννη Καραβασάνη είχαμε παντρευτεί. Δεν ήταν για δικούς μου λόγους. Είχαμε παντρευτεί για να λύσουμε ένα μικρό πρόβλημα ώστε να μπορούμε να βρισκόμαστε πιο εύκολα. Έχουν ακουστεί πολλά και διάφορα. Ήμασταν μαζί, ερωτευμένοι. Ταξίδια, Αμερικές κτλ. Ήμασταν επτά χρόνια μαζί. Τώρα ήμασταν και πάλι μαζί.

Μας έφαγε η φαγούρα τότε και τώρα μας πέρασε μάλλον. Είναι αρχιτέκτονας. Τώρα δεν είμαστε παντρεμένοι… Τυχαία συνέβη. Πέσαμε ο ένας πάνω στον άλλον τυχαία στον δρόμο στην Αθήνα. Είμαι πάρα πολύ καλά. Είναι λίγο Love Island η ιστορία. Δεν περίμενα ότι θα είμαστε πάλι μαζί. Δεν είχαμε χωρίσει άσχημα. Ένα κλάμα το είχαμε ρίξει τότε, δεν μας πέρασε και στο ντούκου τότε ο χωρισμός. Τώρα είμαστε ξανά μαζί. Είμαι πολύ χαρούμενη. Τώρα που ξαναβρεθήκαμε εγώ φεύγω πάλι στο εξωτερικό. Δε με θέλει»

«Το ότι υπάρχει μία εικόνα σε έναν άνθρωπο, δεν σημαίνει ότι υπάρχει το ίδιο μέσα και σε ένα σπίτι. Υπάρχει τεράστια διαφορά και απόκλιση. Επίσης, ο κάθε άνθρωπος έχει τα όριά του και τα βάζει από την αρχή. Εγώ είμαι άνθρωπος με όρια και είμαι άνθρωπος που έχει περάσει καλά στις επιλογές του, τώρα το τι συμβαίνει έξω από το σπίτι μου δεν το γνωρίζω και δεν με αφορά.

Στενοχωριόμουν για κάποια πράγματα και κάποιες επιλογές. Πολύ. Ελπίζω να περάσει αυτό και να είναι ίσως κάποιο πρόβλημα, κάποια στενοχώρια, κάποια δυσαρέσκεια, αλλά εγώ δεν είμαι ψυχολόγος και δεν θα λύσω τα προβλήματα όλου του κόσμου. Δόξα τω Θεό έχω τα δικά μου και είναι πάρα πολλά. Ας λύσω αυτά για αρχή».